zaterdag 22 oktober 2011

Garnier: Body Intensive 7 days +actie!

Ik merk dat nu het weer kouder buiten wordt ik meer moet gaan smeren. Ik merk dat mijn huid iets meer schilferig en droog wordt. Bijna iedereen in Nederland heeft een vochtarme huid en deze bodylotion helpt je vocht in je huid te behouden. Ik heb de bodylotion sowieso een week achtereenvolgend getest om te kijken of ik verschil kon merken.


Ik vind de reclame een beetje misleidend want er staat dat je tot 7 dagen een gehydrateerde huid hebt/krijgt. Helaas is dit echter niet waar (dat zou pas een wonder middel zijn). Het houdt in dat je na 7 dagen 49% minder schraalheid, 25% minder ruwheid, en 26% meer soepelheid van de huid moet krijgen. Ik was wel erg benieuwd of dat ook echt zo zou zijn.
De verpakking vind ik wel erg mooi en toch doet deze groene kleur me altijd aan Garnier denken. Garnier heeft vier verschillende soorten gemaakt voor elke huidtype een andere:
- herstellende bodymilk met Karitéboter – voor de zeer droge huid
- verzorgende bodymilk met Mango-olie – voor de droge huid
- hydraterende bodymilk met Aloe Vera – voor de normale huid
- smoothing bodymilk met Cacaoboter – voor de donkere huid
Ook bevatten ze L-Bifidus. Ik ken Bifidus alleen van die yoghurt waar je darmflora mee geneutraliseerd wordt. Garnier zegt dit over de L-Bifidus :  Het optimaliseert het natuurlijke vochtreservoir van de huid versterkt de beschermende barrière van de huid zodat de huid lang goed gehydrateerd blijft.
Het is een lekker lobbige crème die makkelijk aanbrengt en de huid in trekt. Je hoeft niet lang te wachten tot je kleding aan kunt doen. De geur is heel neutraal en ruikt als een lekker natuurlijk product. Ik heb zelf de bodylotion voor de normale huid met Aloë Vera. 

Ik merk dat mijn huid na een week niet schilferig is (had ik ook al niet zoveel) en mijn schrale plekjes zijn ook iets zachter geworden. Ik merk ook dat hij mijn huid iets soepeler maakt, ik merkte dit voornamelijk bij mijn enkels/kuiten. Als ik laarzen aan heb doe ik mijn sokken over de broek zodat die goed blijft zitten. Aan het einde van de dag heb ik daar altijd erg diepe afdrukken van de sokken en broek die daar strak zat. Dat heb ik met de bodymilk minder! Ik heb zelf geen droge en ruwe ellebogen, maar ik denkt dat deze bodymilk daar niet echt voor werkt. Ik denk dat je dan toch echt aan een butter moet gaan denken.
Ik vind de bodymilk erg prettig en kan hem zeker wel aanraden. Hij is zeker het proberen waard. De bodymilks hebben elk 400 ml. en zijn daardoor lekker groot en veel. Ze kosten €4,69 en zijn verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen. 

Etos heeft a.s. maandag 24 oktober de Garnier Body Intensive 7 Days voor maar €0,80. Die actie is alleen die maandag 24 oktober van 16.00 tot 17.20. En maximaal 2 per persoon! Dus rennen naar de Etos, want ik hoorde dat er elke keer om 16.00 een mega lange rij stond!

Q: Ga jij dan een bodymilk halen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.