dinsdag 11 oktober 2011

Gosh nailpolish - Autumn 2011

Rond deze week komt Gosh met de nieuwe najaars/herfst collectie in de winkels. Gosh heeft ook deze collectie weer een aantal nieuwe kleurtjes nagellak toegevoegd. Hele leuke felle nagellakjes die je normaal niet direct bij een herfstcollectie zou plaatsen. Kijk snel verder en zie de swatches van deze nieuwe kleuren.
De collectie wordt aangevuld met vier nieuwe kleuren. 605 Blue Ballon, 606 Early Green, 607 Crispy Coral en 608 Dusty Rose (niet op de foto aanwezig) De kleuren verschillen allemaal erg van elkaar en zijn aardig fel! De verpakkingen/potjes van de nagellakken zijn erg herkenbaar van Gosh. Ik vind het alleen jammer dat ze tegenwoordig niet meer de naam bovenop de nagellak doen, daar kon je altijd erg makkelijk zien welke gosh lak je moest hebben.
605 Blue Ballon:
Deze kleur doet me echt aan een tekenfilm blauwe lucht denken. Hij is erg vel en in één laag dekt hij eigenlijk al helemaal volledig. Toch heb ik twee laagjes gedaan om hem even wat egaler en dekkender te krijgen. Alle lakken hebben een mooie cream finish.
606 Early Green:
Dit lakje was echt een probleemgeval voor mij. Hij is erg leuk van kleur en zeker als je een leuk zomers outfit aan hebt past hij er erg goed bij. Helaas bobbelt deze heel erg. Ik dacht eerst dat dit misschien aan mijn manier van lakken was bij dit lakje, maar na ruim vier keer goed te hebben gelakt blijf ik elke keer bobbeltjes (soort van luchtbelletjes houden) Ik heb het overdag en 's avonds geprobeerd maar geen verschil. Helaas, want dat maakt het lakje minder aantrekkelijk. Misschien dat het gewoon een misser is en dat de rest in deze kleur wel goed is.
607 Crispy coral:
Een mooi fel koraal rood achtig kleurtje. Hij dekt erg goed en ook deze heeft maar één laagje nodig. Hier op de foto heb ik dan ook maar één laagje gebruikt. Hij is erg opvallend en heeft een opvallende kleur. Hij droogt net als de rest erg snel!
Ik vind de kleuren erg leuk, maar vind ze niet echt bij een herfst/najaars collectie passen. Ik had de kleuren eerder voor in de lente gekozen. Misschien heeft Gosh wel expres gekozen om eens totaal anders te doen. Ik weet namelijk wel dat o.a. kobaltblauw echt een najaarskleur is. De lakken brengen erg makkelijk aan, dit ook omdat de textuur iets dunner is dan normaal.

De lakken zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat voor €6,99 per stuk. Ze zullen vanaf deze of volgende week overal verkrijgbaar zijn.

Q: vind jij dit herfstkleuren of passen ze meer bij de lente?


1 opmerking:

 1. Mooie kleuren.
  Snap wel wat je bedoeld met dat je ze niet helemaal bij het najaar vind passen, maar als je deze kleuren ook als accent ergens terug laat komen in je kleding, denk ik dat ze prima kunnen.
  En net wat je zegt, die kobalt blauwe kleur is helemaal de kleur van nu. Heb heeeel veel lippen, nagels enz. op de catwalks van de afgelopen fashion shows gezien in deze kleur blauw.

  Een echte yoh GO dus. ;-)

  XXX, J.A.M.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.