vrijdag 21 oktober 2011

Illamasqua Nail Varnish + filmpje

Illamasqua heeft in 2010 een award van Cosmopolitan gekregen voor 'beste nagellak'. Ik was wel erg benieuwd of de nagellak echt zo goed is en wilde erg graag een aantal kleuren proberen. Ik heb drie kleuren die ik graag jullie wil laten zien. Drie totaal verschillende kleuren met verschillende finishes, dus erg gevarieerd.  Kijk snel verder naar swatches en een nagellak filmpje.


Ik vind de flesjes erg mooi! Heel herkenbaar bij Illamasqua. Het mooie vierkantige en met een zwarte dop vind ik erg luxe lijken. Op elk flesje staat Illamasqua met witte letters. Bij Taint (de bruine kleur) heeft een beetje rubber achtige dop omdat deze uit de nieuwste Theatre of the Nameless collectie komt en heeft een soort van rubber finish, maar dat komt later.
Collide:
Een neon knal roze kleur. Ik vind hem geweldig. Ik heb nog nooit zo'n knalroze kleur gehad en als ik hem draag krijg ik er altijd opmerkingen over. Hij valt gewoon op. Hij heeft een hele mooie finish, want hij is creamy zonder glitters, maar heeft ook een heel licht matterend effect. Hij dekt echt heel goed en mooi in twee laagjes.Wil je echt een keer een mega roze lak hebben moet je zeker deze nemen.
Baptiste:
Deze diep paarse kleur heeft heel veel minishimmers er in die je in gewoon daglicht niet echt heel opvallend ziet. Zodra de zon gaat schijnen worden je nagels omgetoverd tot kleine shimmerbommetjes. Echt heel erg leuk. Hij dekt echt heel erg goed en eigenlijk heb je maar één laag nodig. Toch heb ik twee laagjes aangebracht en zie je wel dat de kleur iets intenser is.
Taint:
Een hele mooie bruine kleur met een soort rubber finish. Ik vind het erg apart lijken en moet ook eerlijk zeggen dat het even wennen was. Hij is moeilijk op de foto te krijgen, waarom weet ik niet. De kleur vind ik wel erg mooi en het heeft wel wat. Ik vind het wel erg leuk gedaan en heb ook nooit eerder zo'n lakje als dit gehad. Ook deze dekt weer erg goed en heb je eigenlijk maar één laagje nodig. Ik heb bij deze wel twee laagjes gebruikt. 

Bekijk de video in 1080P voor het beste kwaliteit. Kun je het filmpje niet zien klik dan *hier*

Ik heb de nagellakjes ook nog kort in dit filmpje van 35 sec. gezet. Hier zie je de kleuren erg goed. De glitters van de Baptiste zie je erg goed in dit filmpje en de bruin lijkt in de zon ook weer veel lichter.

Ik vind de nagellakken erg prettig van Illamasqua en zal zeker vaker lakjes van hun aan gaan schaffen. Mijn favoriete uit deze drie is Collide, omdat hij gewoon zo opvallend is en zo eruit springt.

De nagellakken bevatten allemaal 15 ml. en kosten £13,50 per stuk. Omgerekend komt dat neer op €15,45. Je kunt de lakjes krijgen in de webshop van Illamasqua

Q: Moet ik vaker filmpjes van de nagellak erbij doen?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.