zondag 30 oktober 2011

Lee Stafford - Dry Shampoo dark & Bleach Blondes Haircare

Lee Stafford kende ik niet niet en had nog nooit producten van het merk geprobeerd. Lee Stafford komt nu met een aantal nieuwe producten die geschikt zijn voor verschillende kleuren haar. We kenden allemaal al de Dry Shamoo maar nu komt Lee Stafford met een dry shampoo voor donker haar. Ook komt Lee Stafford met een Bleach Blondes Haircare. Lees verder voor informatie , foto's en review.

Bleach Blondes Shampoo
Dit is een knal paarse hydraterende shampoo die het haar oplicht en verfrist. Hij is geschikt voor geblondeerd haar , maar is ook zeker voor natuurlijk blond zoals ik. De belangrijkste werking van deze shampoo is dat hij de koperkleurige en gele tonen in het haar doet verdwijnen. Ik heb van mijzelf soms een best gele gloed over mijn haren. Dit vind ik altijd jammer, want daardoor lijkt mijn haarkleur soms net of het niet natuurlijk is. Ik wilde daarom erg graag ondervinden of hij de gele toon uit mijn haar kon krijgen.

De shampoo bevat het Pro-blonde complex van panthenol, kamille en moringazaadextract. Deze ingrediënten lichten niet alleen het haar op maar zorgen ook dat je de natuurlijke glans behoudt. Hij beschermt ook tegen schadelijke invloeden zoals de stijltang, föhn en UV-straling.

Ik vind de shampoo erg prettig voelen en ik heb vroeger al eens eerder paarse shampoo's gehad om mijn gele toon uit mijn haar te krijgen. Die producten moest je dan meerdere keren per week gebruiken. Deze bleach blondes shampoo mag je maar één keer per week gebruiken. De rest van de wasbeurten moet je gewone shampoo gebruiken.
Bleach Blondes Conditioner
De conditioner heeft dezelfde werking als de shampoo alleen zorgt de conditioner er voor dat de kleur zeker behouden blijft. Het haar blijft gevoed en zijdezacht en zorgt dat het niet pluist. Hij beschermt het haar en laat het tegelijkertijd schitteren. De conditioner voelt ook weer erg prettig aan en is meer licht lila van kleur.
Ik merk direct verschil en kan het helaas gewoon niet goed op foto krijgen. Het is duidelijk natuurlijker van kleur geworden en je ziet het helemaal na twee á drie keer gebruik. Mijn haar leek vaak een beetje gelig , nu neigt het meer naar een licht grijzige kant. Daardoor oogt het veel natuurlijker. Ik ben echt heel erg blij met deze lijn. 

Ik weet zeker dat als je geblondeerd haar hebt je met deze shampoo je kleur zoals hem bij de kapper hebt laten kleuren het langste blijft. 
De producten bevatten geen peroxide en geen ammoniak.

Dry Shampoo Dark
Ik heb periodes dat ik veel droogshampoo gebruik en soms gebruik ik het weken niet. Lee Safford had al een 'original' dry shampoo maar nu komen ze met een dry shampoo speciaal voor donker haar. Ik ben zelf blond , maar daardoor kan je nog beter de werking zien van de dry shampoo.

Voor diegene die niet weten wat een dry shampoo is : Is je haar een beetje vettig en heb je geen tijd meer om je haar te wassen, dan kun je dry shampoo op de wortels van je haren spuiten. Het verfrist de haren en lijken niet meer vet! Het voordeel aan deze dry shampoo dark is dat het ook nog eens een grote volume in je haar geeft.
De dry shampoo heeft een makkelijke drukknop die je ongeveer 15 cm. van je haarwortels af moet houden als je gaat sprayen. Wat een grote voordeel is voor brunettes, is dat ze geen witte waas meer hebben omdat er nu een bruine kleur uit komt. Wat ook als top wordt gegeven is dat niet natuurlijke brunettes met deze dry shampoo erg goed hun beginnende uitgroei kunnen verdoezelen.
Op de eerste foto zie je mijn haar zoals het is na 2 dagen niet gewassen te hebben. Op de tweede foto heb ik de dry shampoo dark op mijn scheiding gespoten. Je ziet direct een donkerder en doffer effect. Hij werkt erg goed en geeft direct een extra volume in het haar. Ik kan hem voor mijn haar niet echt gebruiken omdat het dan net lijkt of ik lichte uitgroei heb. Mijn moeder heeft een donkerblond tot bruine kleur haar en ik denk dat deze geweldig voor haar zou zijn. 

Ik heb hem een paar keer gebruikt en hij voelt erg prettig aan. Hij is een klein beetje poederig, maar haal je handen een keer door het haar en het is verholpen.
Hier zie je de drie producten naast elkaar. Zoals je hier erg goed kunt zien is de dry shampoo dark ook echt bruin van kleur. Deze donkere kleur vervaagt wel weer een stuk als het droog is. De conditioner lijkt hier bijna wit maar in reallife is hij echt lila paars. De shampoo is echt mega paars en dit zie je ook in je haar erg goed terug.
De man achter het merk, Lee Stafford himself. 

De producten zijn erg prettig in gebruik. Wil je de natuurlijke blonde kleur weer terugbrengen in het haar dan kan ik zeker de bleach blondes producten aanraden.
Wil je droogshampoo gebruiken die geen witte waas achterlaat en erg geschikt is voor brunettes dan zou ik zeker de dry shampoo dark proberen.

Bleach Blonds Shampoo kost €8,49
Bleach Blonds Conditioner kost €8,49
Dry Shampoo Dark kost €7,99
De producten zijn exclusief verkrijgbaar bij de Etos en zullen vanaf nu ongeveer in de winkels liggen.

Q: ben jij blond of brunette of iets anders?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.