dinsdag 18 oktober 2011

Merk Kwasten (Max Factor & Gosh)

Steeds meer make-up merken brengen beauty tools uit. De bekendste beauty tools zijn natuurlijk de kwasten. Deze gebruikt bijna iedereen dagelijks, en iedereen heeft weer andere kwasten in huis. Ik heb echt alle merken door elkaar en ben niet gehecht aan één kwasten merk. Nu heb ik een aantal kwasten van Gosh en Max Factor die ik toch wel graag wil laten zien.


Max Factor bracht samen met ElegantTouch ‘beauty tools’ op de markt. De totale lijn bestaat uit 11 items van een pincet tot kwasten. De lijn is in samenwerking gegaan met Britse Max Factor visagiste Caroline Barnes en daaruit zijn stijlvolle en strakke beauty tools uitgekomen.
Powder Brush: € 17,99
Deze poeder kwast is geschikt voor losse als vaste poeder. Hij brengt de poeder erg mooi subtiel aan en voelt ook lekker aan. Niet super zacht, maar zeker zachter dan de gemiddelde powder brush. Ik heb hem nu echt dagelijks gebruikt en ik vind hem echt prettig werken.
Eyelash Curler: € 10,99
Deze roestvrijstalen wimper krultang is echt super classy door zijn volledig zwarte kleur. De meeste wimper krultangen zijn zilver en kunnen goedkoop uitstralen. Dat doet deze zeker niet. Deze wimperkruller werk erg prettig en lift de ogen door de wimpers een mooi effect te geven. 
Gosh heeft ook een vernieuwde kwasten lijn uitgebracht. Ze hebben de kwasten vernieuwd en het assortiment uitgebreid. De kwasten van Gosh worden alleen in de grotere filialen van Kruidvat verkocht en daardoor zijn ze waarschijnlijk voor veel dames makkelijker verkrijgbaar dan die van Max Factor. Ik laat jullie vandaag kennis maken maken met 4 kwasten uit deze lijn.
Powder Brush Duo colour “Hypoallergenic” €11,99
De super zachte en fijne haren van de kwast absorberen en verspreiden de ideale hoeveelheid poeder, zodat het resultaat natuurlijk is. Ook erg geschikt voor elke type foundation. De duo gekleurde kwast verdeeld het product gelijkmatig op de huid. 100% synthetisch.
Blusher Brush €9,49
Gemaakt van eersteklas, zacht geitenhaar. Ideaal voor het aanbrengen van blush en voor het highlighten van de jukbeenderen en gezicht. Deze kwast vind ik niet de prettigste kwast voor een blush aanbrengen. Maar ik denk dat dit puur persoonlijk is.100% natuurlijk haar.
Eye Shadow Brush Flat €7,99
Brede, kortharige kwast, speciaal ontworpen voor alle soorten oogschaduw.Deze kwast is erg prettig in gebruik en pakt de oogschaduw goed op. Hij is erg mooi om mee in de crease te werken.100% natuurlijk haar.
Eye Liner Brush Slanted €7,99
Gemaakt van zacht nylon haar. Deze kwast is perfect wanneer je de vorm van het oog wil benadrukken en versterken. Geschikt voor natte en droge oogschaduw, eyeliner en poeders. Ik gebruik hem als eyeliner kwast en is daarvoor erg prettig in gebruik. Zeker erg goed! 100% synthetisch.
De kwasten van beide merken zijn erg prettig in gebruik. Natuurlijk heb je altijd een paar favorieten en een paar minder favoriete kwasten in een set. Ik vind de uitstraling van beide merken erg mooi. Ik houd van zwarte kwasten en lekker mat en goud e.d.

De kwasten van Gosh zijn iets goedkoper dan die van Max Factor maar van beide merken gebruik ik nu de kwasten en wimper krultang. 
De Max Factor beauty tools zijn bij de luxere, grotere drogisterijen verkrijgbaar en de Gosh beauty tools zijn exclusief bij de grotere filialen van Kruidvat verkrijgbaar.

Q: Wat trekt jou meer aan , beauty tools van Gosh of Max Factor?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.