maandag 24 oktober 2011

Mijn dip dyed hair

Ik hou me niet zo bezig met fashion en mode. Ik weet ook eigenlijk totaal nooit wat echt in en uit is qua kleding. Natuurlijk zie ik wel dingen in de winkels liggen, maar het heeft gewoon niet mijn interesses. Mijn interesse ligt gewoon veel meer bij Make-up en beauty. Nu zag ik dat steeds meer mensen het over dip dyed hair hebben en zie ik ook steeds vaker foto's voorbij komen met dip dyed hair. Kijk snel verder naar mijn dip dyed hair.Ik vind het zo leuk dat het weer helemaal terug is. Ik heb jaren geleden mijn haar meerdere malen dip dyed en dergelijk gehad en wil dit toch wel even met jullie delen.
Deze foto's komen uit 2004 . Ik heb geen betere kwaliteit, want toen deed ik alles nog met een webcam en mijn eerste digitale camera. (3 pixels ofzo :D ) Ik heb een hele tijd een roze kuif/lok gehad. en en een roze baan onder in mijn haren. Voor mij was de kuif niet zo's succes en zal dit ook never nooit meer doen.
Toen alle roze uit mijn haar was heb ik snel de verf weer gepakt en dit keer mijn haar punten knal roze gemaakt. Dit vond ik erg mooi en als ik het nu terug zie vind ik het nog steeds wel leuk. Let wel op, dit is al sowieso 6 jaar geleden , bijna 7 jaar. Ik was hier toen 15 of 16 jaar.  Ik heb mijn haren ook nog eens dip dyed in roze, paars en blauw gehad. Ik kan op mijn computer nergens meer foto's van dit vinden, maar zal binnenkort eens op mijn ouders oude computer kijken.

Ik wil wel even duidelijk maken dat ik nog NOOIT mijn haar heb geverfd met waterstofperoxide en amonniak. Ik heb dit met verf gedaan die ongeveer 14 wasbeurten bleef zitten. Ik kocht dit vroeger bij een London. Deze winkel verkoopt volgens mij spullen voor skaters e.d. Ik heb er al jaren niet meer geweest, maar deze haarverf was perfect.Bij mij bleef hij vaak wel 4 tot 6 maanden zitten omdat ik zo blond ben van mezelf. 
Deze kleuren verkopen ze allemaal
Zo zien de haarverf er uit!
bron: weheartit
Ik plaatst dit natuurlijk niet zonder reden. Ik kwam laatst deze foto tegen en het ging een beetje in mijn buik kriebelen. Wat vind ik dit er leuk uit zien. Een soort pastel achtig paarse lokken in het haar. Wat vind jij hier van?

Q:  Wat vind jij van die pastel paarse lokken in het haar? en voor mij?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.