vrijdag 28 oktober 2011

Noah 3 jaar!!!

Vandaag drie jaar geleden op 28 oktober om 10.23 beviel ik van mijn lieve zoon Noah. Vandaag is de dag dat hij drie jaar is geworden. Vandaag (vrijdag) moet Robert werken en ik stage lopen , maar we gaan 's ochtends eerst met Noah trakteren op de kinderopvang en Robert en ik hebben geregeld met werk en stage dat we wat eerder vrij zijn zodat we wat leuks met zijn drieën kunnen doen.


Zaterdag 29 oktober vieren we zijn verjaardag met vrienden en familie! Hier kun je een aantal foto's zien van noah zijn 2e verjaardag . Dit jaar heb ik eigengemaakte koekiemonster cupcakes gemaakt omdat hij die zo leuk vind.

Noah had zelf al wel een beetje door dat hij binnenkort jarig zou zijn, want we vertelden het hem wel een beetje en begon daardoor steeds vaker "er is er één jarig hoera ,hoera" te zingen als hij aan het spelen was. En hij vroeg zo nu en dan eens: "dan krijg is ik veel cadeautjes he???"

Zodra ik foto's van de verjaardag e.d. heb zal ik ze zeker online plaatsen.

Q: Feliciteren jullie hem allemaal even :D ? En e-cards en kleurplaten van dora en diego kunnen naar info@sillysilsil.com *hint hint*

1 opmerking:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.