zondag 2 oktober 2011

Preview: Essence LE Eyeshadow Palette

Ik was gister avond lekker op het internet aan het neuzen toen ik ineens dit palette van Essence voorbij zag komen. Whaaaaaa mag ik nog een keer gillen ??? Een maandje geleden plaatste ik een artikel over dat Catrice met LE palettes zou komen en daar waren jullie net zo enthousiast over als ik. Ik heb ondertussen bevestigd gekregen dat deze palettes van Catrice ook daadwerkelijk naar Nederland komen dus dat wordt rennen naar de winkel! Ik heb *hier* een stuk over deze palettes geschreven. En nu komt Essence ook met een geweldig palette. Ik kan nergens op het net vinden wat de naam is en of het een hele collectie wordt of alleen deze. Kijk snel verder en nu maar hopen dat ie naar Nederland toe komt!

Zo ziet het palette er in zijn totaliteit uit. Doet het jullie ergens aan denken? Mij wel in ieder geval. Ik vind het erg op Urban Decay lijken! Maar daar hoor je mij niet over klagen :D . Er zit een klepje bovenop met een spiegeltje en mooie pup-up 3D plaatjes! Onderop zit een klein laatje waar je alle oogschaduws uit trekt.
Het palette heeft een mooie kleuren combi en heeft 12 verschillende oogschaduw kleuren, 2 gel liners en 2 kwastjes! Ik vind de kleuren erg leuk en mooi gevarieerd , ook zijn de gelliners erg handig en leuk dat ze er bij zitten.
Ik hoop hoop hoop echt heel erg dat de kwaliteit van de oogschaduw goed is en dat hij lekker veel pigmentatie heeft zoals bijvoorbeeld Urban Decay. Maar dat is nog even afwachten.
Het palette komt in november naar Duitsland en laten we hopen dat hij kort daarna naar Nederland komt. Ik heb het gevoel van wel, ook omdat Catrice ook de palettes naar Nederland brengt. 
De prijs gaat in Duitsland €9,99 kosten. Iets meer dan we van Essence gewend zijn, maar daar krijg je dan wel 12 kleuren oogschaduw voor terug!
Ik ben heel erg benieuwd en ga duimen dat dit palette naar Nederland komt.

Q: Wat vinden jullie van dit palette? Gaan jullie hem kopen als hij naar Nederland komt?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.