woensdag 26 oktober 2011

Pupa - Luminys Silk Baked Eyeshadow

Pupa heeft de Luminys oogschaduw al een lange tijd en is ook al een lange tijd een bestseller.Deze baked/ gebakken oogschaduws zijn erg goed van kwaliteit en hebben een erg mooie pigmentatie. Voor een meer geraffineerde en glamoureuze look introduceert Pupa nu Luminys Silk! Deze lijn heeft tien mooie kleuren waarvan ik vandaag twee laat zien.


Dit zijn alle tien de kleuren waar Pupa nu mee komt. Het is een mooie variatie van keuren die ook erg goed te gebruiken zijn voor dit najaar. Ik heb zelf de kleuren 100 White en 402 Dark Brown. 
De verpakkingen zijn helder brandweer rood en vallen goed op. De letters zijn van glimmend zilver er in gedrukt. De verpakking is al mooi, maar wat er in zit is nog mooier.
De oogschaduws zitten in een ovaal vormige verpakking met bovenop doorzichtig plastic en spiegel plastic. Ik vind de verpakking een beetje goedkoop aan doen. Ze ze voelen erg licht aan en zien er goedkoop uit door de plastic verpakking. Bij elke oogschaduw zit een kleine applicator. Ik vind baked oogschaduws altijd erg mooi lijken omdat ze zo mooi bol staan en het heel luchtig en en licht aan voelen.
De 402 Dark Brown is een mooie donkerbruine warme kleur die hele mooie kleine shimmers bevat. Hij geeft een erg mooie glans en dekt ontzettend goed. De 100 White is een hele mooie witte glanzende kleur die een klein beetje naar zilver neigt. Hij is erg mooi te gebruiken als highlighter maar zeker ook om mooie lichte lookt mee te maken.
Je kunt de oogshaduws zowel droog als nat gebruiken. Bij droog geeft het een subtiele en elegante mooie look. Bij nat wordt de kleur veel intenser en dieper van kleur. Ik geef zeker meer de voorkeur aan nat want daar vind ik de kleuren net even mooier uitkomen dan als je het droog aanbrengt.
De oogschaduws zijn erg mooi in gebruik en als je een wat groter beautybudget hebt zou ik er zeker even naar kijken. De oogschaduws komen vast in het assortiment en kosten €14,95 per stuk.
Het zijn niet de goedkoopste oogschaduws, maar zijn zeker zijn geld waard.
Kijk voor een Pupa verkooppunt bij jou in de buurt.
De reclame van deze mooie oogschaduws
Q: zou jij voor droog of nat gaan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.