maandag 3 oktober 2011

[Review] Ausie Haarverzorging

Ruim twee maanden geleden plaatste ik een bericht over het aussie persevent waar we kennis maakten met het merk Aussie. Ik kende het merk al vanuit Londen, maar had de drie introducerende producten nog niet en was er dan ook erg benieuwd naar deze producten. Ik heb speciaal gewacht met een review omdat het merk pas vanaf nu bij Etos in de winkel ligt. Kijk snel verder wat ik van de producten vind.

Miracle Moist Shampoo:
Voor droog en beschadigd haar is deze shampoo echt een super fijn product. De shampoo is verrijkt met het bekende Aloë Vera en bevat extracten uit de voedende oliën van de Australische macadamianoot. De shampoo helpt beschermen tegen allerdaagse invloeden tussen de haar wasbeurten in.
Hij ruikt echt heel erg lekker en verdeelt erg makkelijk in je haar.
Miracle Moist Conditioner:
Ook de conditioner is verrijkt met extracten van macadamianoten. Door deze conditioner krijg je direct een mega zacht haar. Deze conditioner helpt de vochtbalans herstellen, dit vind ik erg prettig omdat ik weet dat door het föhnen je haar erg droog kan worden.
Ook deze conditioner ruikt goddelijk en zodra je de conditioner er uit spoelt kan ik al bijna niet van mijn haren af blijven. Hij maakt het zo lekker zacht. Na het douchen het ook een stuk makkelijker doorkambaar. Dit maakt het voor mij echt super fijn want ik heb lang haar waar je moeilijk doorheen komt.
3 Minute Miracle Reconstructor:
Het parade paardje van Aussie en één van de populairste producten die verkocht wordt, de 3 Minute Miracle Reconstructor (3MM). In Engeland zijn er ruim 45 miljoen verkocht van deze geweldige 3MM's. Het product is al zo'n 30 jaar op de markt en de formule is nog nooit veranderd omdat het tot op de dag van vandaag zo'n succes formule heeft. 
De 3MM moet 3 minuten in je haar zitten om zijn voedende werking te laten doen. Ik doe het in en ga daarna mijn tanden poetsen en mijn lijf wassen, zo ben je ongeveer drie minuten bezig en kun je het er uit spoelen. Het geeft een extra glans en helpt goed tegen gespleten haarpunten. Je haar voelt direct beter aan en ik vind het een geweldig bijna verslavend product. Het ruikt net als de andere producten heerlijk.
Ik heb lichtelijk verslaafd aan deze producten en gebruikte ze dan ook bij elke wasbeurt. Ik baal dan ook ongelofelijk dat ze op zijn! Ze moeten ongeveer vanaf nu bij Etos in de schappen liggen dus ik wil aankomende week direct even kijken of ze al bij mij liggen.De geur van de producten is zo lekker en doet me gewoon een beetje denken aan energy drink geur (zo lekker zoet ruikt het!) 

Ik vind de verpakking van de 3MM ook geweldig, geen gedoe met doppen een knopjes enzo. Nee de 3MM staat altijd op zijn kop en heeft een soort spuitgaatje die totaal niet lekt, door in de verpakking te knijpen komt de crème er uit (dat klinkt lekker fout ). Geen geknoei en super handig! Ik vind dat deze verpakking gewoon bij elke shampoo, elke conditioner en elk masker gedaan moet worden. 

De prijzen zijn: 
Miracle Moist Shampoo  - 300ml  €6,99
Miracle Moist Conditioner  -  250ml  €6,99
3 Minute Miracle Reconstructor  -  250ml  €8,99
Aussie is exclusief bij Etos verkrijgbaar en ligt officieel vanaf oktober in de winkel. Ik denk dat het in de loop van deze maand wel de winkels zal binnen druppelen.
Aussie is vanaf 17 oktober verkrijgbaar bij Etos !

Q: Kende jij dit merk? en waar ben jij het meest benieuwd naar?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.