zaterdag 1 oktober 2011

[Review] Brazilian Fruit Guaraná Body Gel

Ik vertelde jullie kort geleden al over de webshop Brazilian Fruit. Het merk is gebaseerd op natuurlijke producten en verantwoordt ondernemen. Ik heb een heerlijke Guaraná body gel gekregen om te testen en te reviewen voor de site. Jullie weten dat ik van lekkere douche producten houdt dus was ik ook erg benieuwd naar de kwaliteit en geur!


De body geld zit in een mooie pot die een beetje doet denken aan TBS. Je kunt erg makkelijk door de pot heen kijken en dat vind ik een groot pluspunt! Zo hoef je niet de deksel er elke keer af te halen om te kijken wat er precies in zit. Een pot bevat 200ml en daar kun je echt een lange tijd mee vooruit.
De body gel geeft een natuurlijke en fijne peeling door de guaraná extracten en cupuaçu zaadjes. De gel ruikt echt overheerlijk zoet en is echt een geweldige geur voor op het lichaam. Hou je niet van zoet, dan is dit product niks voor jou.
Je kunt erg goed zien dat er kleine deeltjes in de gel zitten die de werking van de peeling voor je huid veroorzaken. Het wordt aangeraden om het aan te brengen op de natte huid, het lekker in te smeren en daarna af te spoelen. Je kunt dit goed 2 of 3 keer per week doen. Zo krijg je een heerlijke zachte en verzorgde huid.


Wat erg leuk is, is dat de guaraná body gel geschikt is voor elk huidtype en het is parabenen vrij is. Dit betekend dat het product dus ook echt geen chemische conserveringsmiddelen bevat.


Deze grote pot kost €12,50 en is verkrijgbaar in de webshop van Brazilianfruit . 
Op dit moment zijn de verzendkosten bij brazilianfruit gratis dus is het extra leuk om een pot te bestellen.


Q: Ben jij bekend met het merk Brazilian Fruit?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.