zondag 16 oktober 2011

[Review] Essence: I Love Collectie

Ik zag dat afgelopen week er in de winkels van Kruidvat een Essence I Love Display stond. Ik wist niet zeker of deze in Nederland zou komen. Ik heb deze producten een tijd geleden al in Duitsland gekocht, dit heb ik al eens in een shoplog laten zien. Uit de I love collectie laat ik een nagellak , een eyeshadowbase en een liquid eyeliner zien.


Colour & Go: 83 Luxury Secret
Dit is één van de nieuwe kleurtjes van de Essence nagellakken. Het is een erg mooi Grijs kleurtje met zilveren shimmers er in. Hij is net als de andere lakken van Essence snel droog. Helaas streept deze lak en zie je daarom erg snel de stroken hoe ik gelakt heb. Toch vind ik de lak wel erg mooi van kleur en zeker als je wat donkere nagels wilt maar zwart te donker vind.

I love Stage: Eyeshadow Base
Deze base wilde ik erg graag proberen omdat ik de afgelopen maanden wel gemerkt heb dat een oogschaduwbasis echt voordelen heeft en je oogschaduw echt beter blijft zitten. Nu was ik benieuwd of deze budget oogschaduwbasis ook je make-up beter liet zitten. Het product voelt er prettig aan en is makkelijk te verdelen. Wel blijf je de kleur van de basis een beetje zien, dus verdeel het goed en pak zeker niet teveel.

De oogschaduw blijft zeker langer zitten door deze basis en doet goed zijn werk, ook laat hij je oogschaduw net wat mooier en intenser lijken. Ik vind het niet de beste oogschaduw basis die ik ken, maar voor een budget merk vind ik hem zeker erg goed! Ik vind de verpakking trouwens ook erg leuk en trekt zeker goed de aandacht.

I love style : Liquid Eyeliner
Toen ik het kwastje zag van deze eyeliner had ik hem al in mijn mandje gestopt. Dit moest ik proberen. Wat een apart en raar applicator kwastje, er zit een kleine ronde buiging in. Essence zegt dat het daardoor een kinderspel is om deze eyeliner aan te brengen. Nou eerlijk , ik heb in de loop der jaren veel kunnen oefenen met eyeliners en de ene dag lukt het beter dan de andere dag. Maar met deze eyeliner heb ik wel veel moeite met het aanbrengen. Ik krijg er helaas geen dun lijntje mee en wordt het dus automatisch een big drama eyeliner. De kleur is wel redelijk zwart en hij droogt ook zeker erg snel! Ik vind het geen succes en het is niet mijn ding. Ik heb dan veel liever de gelliners van Essence dan deze eyeliner.

Ik kreeg in Duitsland van de I Love Essence collectie een leuk toilettasje er gratis bij. Deze actie was als je drie producten kocht. Helaas hebben ze deze actie niet in Nederland en dat is erg jammer. Want het toilettasje is erg handig en heb ik heb dan ook al regelmatig gebruikt.

De producten liggen sowieso in het vaste schap van Essence en hebben nu in grotere winkels van Kruidvat een aparte display. 
De producten kosten:
- Colour & Go nagellak : €1,29
- Eyeshadow base: €2,49
- Liquid Eyeliner : €2,49

Q: Welk product spreekt jou het meeste aan?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.