woensdag 19 oktober 2011

[review] Essence - show your feet

Essence heeft in Nederland de lakken van de show your feet collectie helaas uit de collectie gehaald. Ik vind dit erg jammer want deze lakken hebben altijd erg leuke kleurtjes die vaak goed dekken zodat je vaak maar één laagje of twee dunne laagjes nodig hebt om ze goed dekkend te maken. Ik heb drie kleurtjes uit Duitsland meegenomen omdat ik gewoon erg enthousiast over deze lakjes ben.

De drie lakjes die ik heb hebben allemaal een erg fijne shimmer er door zitten. Bij de een wat meer dan bij de andere, maar opvallend zijn ze zeker daardoor wel. Ik vind de witte dop altijd zo jammer bij deze flesjes. Zouden ze deze zwart maken zou het al een stuk beter er uit zien. De witte dop vind ik het vaak goedkoper maken.
Hier zie je de drie lakken met een close up en kun je dus ook goed zien dat ze een shimmer bevatten. Ik doe normaal niet zo vaak een foto van het potje zo close up, maar op de nagel vallen de shimmers een beetje weg.  De bovenste drie foto's geven echt de ware kleur van de nagellak weer.
15 Flamingo Rose
Een combi tussen barbie en oud roze. Hij is erg opvallend en niet een standaard roze kleur. Hij is erg goed dekkend en je hebt eigenlijk maar één laagje nodig, maar voor een mooier resultaat heb ik twee gedaan.
01 Caribbean Sea
Dit lakje is een mooi azure blauwe kleur. Hij heeft erg veel shimmer er in zitten en dat geeft dit lakje echt een carebbean feeling. Helaas dekt dit lakje totaal niet en had ik echt 3 tot bijna 4 laagjes nodig om hem dit resultaat te geven.
11 Catwalk Pink
Dit kleurtje is toch wel zo apart en gaaf. Het is een paarse kleur met roze ondertoon. Hij heeft echt mega veel shimmers en daardoor krijgt hij een heel apart en mooi effect. Hij dekt net als de Caribbean Sea niet goed en heeft daardoor echt meerdere laagjes nodig. Erg jammer, want dat houdt mij gewoon tegen om dit lakje vaak te gaan dragen.
Hier zie je de drie kleuren nogmaals naast elkaar.

Was ik de vorige keer zo mega enthousiast over de show your feet lakjes ben ik dat nu helaas niet zo. De kleuren zijn erg gaaf ( daarom heb ik ze ook gekocht) maar de dekking doet gewoon niet zijn werking, helemaal niet als je het op de teennagels zou doen. Wat wel een groot pluspunt is, ze hebben een antibacteriële werking. Ik weet niet of dit ook echt werkt, maar zeker leuk als het ook echt zo werkt.

De lakken zijn in enkele Nederlandse Kruidvat filialen verkrijgbaar maar voor de rest zijn deze lakken alleen in Duitsland verkrijgbaar. Ze kosten €1,99 per stuk. 

Q: wist jij dat ze een antibacteriële werking hadden? 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.