donderdag 13 oktober 2011

[Review] Naamketting.nl + Winactie

Enige tijd geleden vroeg Silja mij of ik het leuk vond om een ketting met mijn eigen naam te hebben.
Dit leek me erg leuk en via de website www.naamketting.nl bestelde Silja mij een ketting met mijn naam.
Ik koos voor het simpelste model genaamd model Mandy, want ik houd zelf niet van teveel poespas.
Dit model kost 32,95.

De ketting wordt geleverd in een leuk paars doosje.
De ketting zit veilig op een kussentje. 
Mijn eerste indruk was dat ik de dikte van de letters niet heel erg dik vind. De ketting is makkelijk te buigen wat ik zelf wel jammer vind. Het geeft een iets goedkopere uitstraling. Op de website lijken de letters mooi dik en afgerond en dit vind ik in het echt toch wel minder.
Nu is de prijs van deze ketting ook niet super duur dus misschien mag je ook niet teveel verwachten maar ik had zelf de letters iets dikker gezien. Verder zit er een leuke sierlijke ketting aan, dit vind ik dan wel weer erg leuk!
De prijs voor een zilveren naamkettingen geldt per ketting. Het maakt dus niet uit of je naam uit 5 of uit 10 letters bestaat. Het maximum aantal letters per ketting is 12. Dit geldt zowel voor de volwassen naamkettingen als voor de kindernaamkettingen.

De prijs voor een gouden naamketting is afhankelijk van het aantal letters. Je betaalt een basisprijs voor het collier en een prijs per letter. Dit geldt zowel voor de volwassen naamkettingen als voor de kindernaamkettingen.

De zilveren sieraden zijn gemaakt van de beste kwaliteit zilver: eerste gehalte Sterling zilver, 925/1000 (92,5%). Zilver is duurzaam; het roest niet en het vergaat ook niet. De sieraden zijn gecontroleerd volgens de Waarborgwet. De zilveren sieraden dragen daarom het keurmerk 925.
De gouden sieraden zijn gemaakt van 14 karaats goud, 585/1000. Dit betekent dat ze voor 0,585e deel bestaan uit puur goud. De sieraden zijn gecontroleerd volgens de Waarborgwet. De gouden sieraden dragen daarom het keurmerk 585.

De website bied een ruim aanbod in kettingen, armbanden en hangers! Je kunt het zo duur maken als je zelf wil. 
Neem een kijkje op de website voor het complete assortiment.

Nu mag ik namens Naamketting.nl een model Mandy ketting weggeven.
Wat moet je doen om kans te maken op deze ketting:

Regels:
1. Vul het onderstaand formulier in (verplicht)
2. Als je twitter hebt:  volg mij (@silja88) op twitter en RT dit bericht: 
Win naamketting bij @silja88 .Volg en RT dit bericht en kijk op: http://bit.ly/q8BcPq en maak kans (RT is lief).
5. gebruik je bloglovin volg mij en Like dan dit bericht ( niet verplicht wordt wel gewaardeerd) 
6. Heb je facebook zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt (niet verplicht wordt wel gewaardeerd)
7. winactie loopt een week dus je kunt meedoen tot 20 october 23.59


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.