maandag 17 oktober 2011

[Review] Rimmel Lasting Finish Nail Polish deel 2

Bijna een maand geleden plaatste ik een artikel van 6 nieuwe Rimmel nagellakken. Ik was al erg tevreden en enthousiast over deze lakken. Nu komt Rimmel zelfs met 18 nieuwe lakken ipv 6. De hele collectie heeft een mooie variatie van kleuren. Ik ga vandaag de rest van de kleuren bespreken en laten zien, want deze collectie heeft echt voor ieder wat wils. Wat ook erg leuk is aan deze nieuwe collectie is dat er een aantal lakjes tussen zitten die een geurtje hebben.

Ik laat in dit artikel niet alle swatches van de nagellakjes zien want ik heb jullie laatst al zes mooie kleuren laten zien. (heb je deze gemist kun je ze hier zien). Wel laat ik vandaag alle 18 lakjes naast elkaar zien. Ze lopen niet op kleur maar juist op nummer (van laag naar hoog).
025 Strawberry Fizz (fruities) , 030 Double Dekker Red , 035 Wine Not , 045 Misty Jade.
053 Apricot Punch (fruities) , 058 Lemon Drop (fruities) , 060 Hot & Spicy , 066 Cranberry zest (fruities)
080 Black Cab , 170 Lively Lilac , 180 Purple Pulse , 185 Mocha Fever , 193 Black Cherries.
198 Azure , 239 Your Majesty , 270 Hot Shot , 280 Sunshine , 500 Disco Ball.


De I Love Lasting Finish Nail Polish is in een stylish jasje gestoken. De dop is voorzien van de Britse vlag met een design in mooie paarstinten. Ook staat er erg leuk op het flesje een I Love logo waardoor ik het er extra leuk uit vind zien.
De swatches van de twaalf lakjes die jullie nog niet gezien hebben komen door elkaar en lopen niet op chronologische volgorde. Ik heb alle kleuren met 2 laagjes gedaan om zo te laten zien wat de dekking is van elke lak!
Minty Jade:
Een mooi mint blauw/groenig kleurtje. Hij heeft een mooie cream finish.
Apricot Punch:
Een mooie koraal oranje achtige tint. Wat erg leuk is, is dat hij een fruitig geurtje heeft.
Lemon Drops:
Wat een geweldig mooi pastel zacht geel kleurtje. Ik dit is ook een fruitig geurende lak.
Hot & Spicy:
Ook dit is een Koraal achtige oranje kleur maar met wat pit en meer spicy er in. Hij is erg fel, maar ook erg mooi.
Sunshine:
Een knal (zon/kanarie) gele kleur. Er zitten echt minuscuul kleine shimmers in. Het is niet echt mijn kleur omdat hij gewoon te knal geel voor mij is.
Hot Shot:
Een mooie knal roze kleur. Echt lekker fel en erg geschikt als je een opvallende roze zoekt.
Azure:
Het is een erg mooie shimmer blauwe kleur. Ik vind de kleur niet echt azure blauw (dat verwacht ik toch wat lichter) wel is hij erg mooi en vind ik het effect erg mooi.
Cranberry Zest:
Weer een leuke fruitig lakje met een mooie diep rood/roze kleur met een paarse gloed er doorheen. Hij is heel intens van kleur en dat vind ik erg leuk!
Your Majesty:
Erg mooi zilver kleurig lakje. In de zon weerkaatst hij echt mega en is hij echt heel mooi fel zilver.
Purple Pulse:
Een aubergine achtige mooie paarse kleur met een roze ondertoon. Hij denk in twee laagjes net niet mooi egaal omdat hij een beetje tussen een gelly en een cream finish in zit.
Black Cherry:
Wat een erg mooi bijna donkerbruin lakje met paarse tinten er in. In de zon en daglicht zie je hele mooie mini glitters die de lak echt apart maken. Zeker een favoriet voor de winter!
Black Cab: 
Een pikzwarte kleur. Hij dekt goed in twee laagjes , dus zeker een aanrader. Helemaal omdat iedereen een zwart lakje hoort te hebben.
Alle kleuren op een nagelwiel. Zo zien alle kleuren er in werkelijkheid uit!
Ik ben erg tevreden over deze lakjes. Ze lakken erg prettig ( er kan een enkele tussen zitten die iets lastiger lakt) en drogen erg snel. Dit komt zeker omdat de lak echt een erg goede substantie hebben. Ze zijn niet te dik en niet te dun en daardoor strepen ze ook niet snel. 
Ik vind het ook erg leuk dat ze zoveel verschillende kleurtjes hebben en dat er voor iedereen wel wat tussen zit. De verpakkingen vind ik erg mooi.
Ze kosten €4,99 per stuk en bevatten 8 ml. De lakken zijn exclusief verkrijgbaar bij het Kruidvat.
De nagellakken zullen waarschijnlijk vanaf eind oktober begin november verkrijgbaar zijn,.
(Mochten ze ergens al te koop zijn laat dit dat even weten!)


Q: Wat zijn jou favoriete kleuren?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.