donderdag 6 oktober 2011

[review] Wet n Wild palettes en NYX lipsticks

Ik heb een paar weken geleden weer een leuke bestelling gedaan bij de webshop van nonpareilboutique.com. Hier vind je producten die hier niet in de winkels liggen of gewoonweg helemaal niet in Nederland verkrijgbaar zijn. Ik wilde al erg lang een paar lipsticks van NYX proberen en toen ik de palletes van WnW (Wet n Wild) zag was ik verkocht! die moest ik gewoon bestellen en vandaag zie je de swatches en review over deze producten.

Ik heb twee palettes besteld van WnW met elk acht verschillende kleuren. Er zin meerdere palettes verkrijgbaar alleen dit waren de kleuren die mij het meeste aanspraken. Het is de 738 Comfort Zone en 736 Petal Pusher.
In elke oogschaduw staat aangegeven voor welke gedeelte van de look of oog je hem kan gebruiken. Ik ga daar natuurlijk lekker dwars tegen in en probeer gewoon verschillende kleuren met elkaar.
De paarse kleuren zijn redelijk tot goed gepigmenteerd en je merkt dat de kleuren soms een andere structuur hebben. Je ziet bijvoorbeeld dat nr.1 heel anders is dan nr.5 . De kleuren zijn erg mooi te combineren en je kunt er vele looks mee maken.
Dit palette ben ik nog het meeste enthousiast over. Wat een pigmentatie en wat een mooie verschillende kleuren. Het zijn wat andere kleuren dan je normaal in een palette zal vinden. Ook hier zijn de structuren weer wat verschillend van elkaar. 
Bij elk palletje zit een kwast applicator. Ik maak hier zelf nooit gebruik van, maar voor onderweg of nood kan het altijd handig zijn!

Deze palletjes kosten op de site van nonpareilboutique.com $5,50 omgerekend is dit €4,05.
Dat is dus ongeveer €0,50 per kleur.

Ik heb ooit al eens een round lipstick van NYX gehad maar ben deze krijt geraakt. Ik wilde erg graag weer een paar kleuren proberen omdat ik erg benieuwd was naar de structuur en kwaliteit van de lipsticks. Ik heb drie kleuren genomen : Miracle , Louisiana en Doll
Hier de drie kleuren op een rij :  Miracle , Doll , Louisiana.
Hier de drie kleuren op een rij : Louisiana , Doll ,  Miracle
De lipsticks zijn erg creamy en smeren erg prettig en makkelijk op de lippen. De kleur is erg dekkend en geeft een mooie laag op de lippen, Je lippen blijven er erg mooi door glimmen en drogen zeker niet uit. De kleur blijft (iets) korter zitten dan de gemiddelde lipstick. Dit komt omdat hij iets zachter en creamy is dan een gemiddelde lipstick.
Louisiana
Doll
Miracle
De lipsticks kosten op de site van nonpareilboutique.com $2,00 omgerekend is dit €1,47 per lipstick.
In Nederland kun je o.a. de lipsticks krijgen bij Enchantra . Daar zijn ze duurder dan waar ik ze gekocht heb, maar ik heb de mazzel gehad dat ik een korting had. 
Normaal betaal je bij  nonpareilboutique.com $13,30 verzendkosten naar Nederland. Totaal ben je dan ongeveer hetzelfde kwijt als in Nederland. Ik had nu geen verzendkosten waardoor het voor mij nu een stuk voordeliger is.
De verzending via nonpareilboutique.com erg goed is en ongeveer 10 dagen onderweg is geweest.

Q: Wat vind jij van de kleuren en producten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.