zaterdag 8 oktober 2011

Rimmel Kate Moss lasting Finish Lipstick

Kate Moss is al jaren hét gezicht van Rimmel. Ze heeft al voor meerdere campagnes model gestaan en als je Rimmel Londen zegt, zeg je Kate Moss. Na jarenlange samenwerking hebben Kate en Rimmel nu besloten om een stap verder te gaan in hun samenwerking. Het topmodel ontwikkelt voor de eerste keer haar eigen lipstick assortiment, exclusief voor Rimmel. Maak kennis met de spannendste make-uplancering van het jaar: de Kate Moss Lasting Finish Lipstick collectie.

De verpakkingen van de lipstick vind ik geweldig mooi mooi matzwart met in knalrode letters 'Kate'. Ze zijn erg classy maar wel goed opvallend en hebben een glamoureuze rock-‘n-rollstijl. De verpakking vind ik helemaal bij Kate passen en kenmerkt zich nog met Rimmel door het bekende kroontje op de bovenkant van de dop.
 Kate heeft totaal zes verschillende kleuren gecreëerd. Hierboven zie je vier uit de collectie. Ik heb een paar verschillende foto's gemaakt van de lipsticks want door het licht leken ze elke keer anders. Zo zie je ze met zonlicht en natuurlijk licht.
Het wereldberoemde model had voor de collectie een zeer duidelijke visie. Met al haar ervaring op de catwalk, in de studio en op de rode loper heeft ze in samenwerking met Rimmel exclusief voor deze zes kleuren gekozen. 
Nummer 1:
Kate heeft deze mooie opvallende rode kleur nr. 1 genoemd omdat het haar nummer 1 rood is! De ultieme kleur voor een avondje uit! Hij is echt heel erg mooi goed gepigmenteerd. Dit is helemaal mijn kleur.
Nummer 3:
De nummer drie is Kate haar basis huidkleur en daarom erg geschikt om 'nude' lippen te maken met een romige lipstick zonder foundation of iets anders op je lippen te smeren. Hij is erg geschikt voor dagelijks gebruik als je niet erg opvallende lippen wilt hebben.
Nummer 7:
Deze lipstick is een wat meer oranje warmere kleur die ook naar een 'nude' lip neigt. Hij valt iets meer op dan de nummer 3 en geeft dan ook iets meer kleur. Perfect om even snel aan te brengen als je de deur uit gaat.
Nummer 15:
Alle lipsticks zijn romig van structuur. Deze heeft dat totaal niet. Hij heeft een parelachtige zachtpaarse grijstint . Dit is totaal niet mijn kleur. Ik denk dat hij bij veel dames heel stoer zou staan, maar voor mijn blonde haren en rode wangen is het niet geschikt om te combineren. Deze structuur vond ik ook niet heel prettig aanbrengen.
De vier kleuren naast elkaar. Hier zie je ook direct dat de nummer 15 heel anders is dan de rest.

Ik vind de lipsticks erg prettige en blijven goed zitten. Ik heb de nummer 1 en 3 nu al meerdere dagen gedragen en ze voelen erg prettig aan. Je kunt er rustig een maaltijd mee eten. De kleur blijft dan prima op zijn plek alleen wordt hij iets matter en doffer. Daarom hoef je het maar lichtelijk bij te werken. Ze brengen goed aan en hebben een mooie dekking waardoor je niet veel product nodig bent. De nummer 15 is helaas geen toevoeging voor mij. Hij had van mij uit deze collectie gemogen omdat hij totaal anders is dan de andere drie kleuren die ik heb.

Ik zou ze zeker vaker kopen! Zeker omdat ze ook zo lekker romig zijn en toch redelijk goed blijven zitten!
Ik kan hem dan ook zeker aanraden (behalve de nummer 15)
De Kate Moss Lasting Finish Lipstick ligt één dezer dagen in de winkel en kost €9,49 per stuk!

Q: welke kleur is jou favoriet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.