zondag 2 oktober 2011

September met Sillysilsil

September is voorbij gevlogen! Ik ben begonnen met de opleiding schoonheidsspecialiste en heb deze maand echt heel veel gedaan. Verjaardagen, persevents en nog meer. Oktober zit weer vol met leuke dingen maar laten we eerste terug kijken naar mijn maand september.

Ik ben begin september naar het allereerste internationale Illamasqua persevent geweest. Dit was een erg leuke en gezellige dag!
Hoe grappig.. Op een avond zag ik ineens deze ballonnen voorbij vliegen. Ik vind dit echt funny! 
Ik liet jullie vorige maand al zien dat ik een kast speciaal voor sillysilsil kocht, nu staan er mijn Catrice lakjes op een rij. Dit zijn niet alle Catrice lakken, want de LE's staan er niet bij. Dit is alleen de standaard collectie.
Ja wat moet je he, Je hebt een moeder die beautyblogger is en een oma die ook niet vies is van make-up.Dan sta je regelmatig met je moeder bij de make-up schappen en zie je je moeder dingen op de hand smeren, maar je ziet dat je moeder thuis het ook altijd op de lippen smeert. Ja dan ga je dat ook gewoon doen, en dan maakt het echt niet uit dat je een jongen bent! Tsja als mama en oma gewoon niet opletten dan stift ik gewoon lekker mijn lippen met een rood/roze kleur! Maar hé zeg nou zelf, voor de eerste keer is het wel netjes toch?
Oh ja en als mijn mama en oma ook nog eens een dolle bui hebben zetten ze mij een pruik op en maken ze foto's van mijn look!
Fan van deze nagellakken. Dit kleurtje vond ik echt super mooi en de naam past er super goed bij!
Dankzij Willemijn van livelifegorgeous.nl heb ik deze leuke sjaal via Ebay gekocht. Hij is echt super mooi , heel dun maar wel lekker warm!
Ikea heeft één keer per jaar kreeft eten. Voorgaande jaren hebben we dit ook al eens gedaan en dit jaar gingen we met mijn ouders, broetjes, zijn vriendin en wij drieën. Het was erg gezellig maar het viel zo erg tegen. Voorgaande jaren was het één groot feest en dit jaar was het gewoon niks meer! Hierboven zie je mij met mijn broertje.
Noah is bij opa en oma vaak aan het kokkerellen met oma en dan ziet hij er zo uit en mag hij alles lekker aflikken !
In de introductie week van de opleiding hadden we ook een workshop nail-art. We deden echt de basis van nail-art (wat voor mij niet zo heel interessant was) maar daarna mochten we nog even aan de gang en heb ik mijn klasgenootje haar nagels versierd met snelle dierenprintjes. Super snel en easy en heel makkelijk zelf te doen!
Noah heeft dikke lol met opa en oma met een lekker bakje patat!
Lotje ligt meestal bij mij maar ze heeft ontdekt dat baasje ook wel lekker ligt. Dus kruipt ze daar nu ook regelmatig heen. Ik vind het wel prima want ik wordt er meestal toch naar een tijdje zat van dat ze op me ligt.
Ja ja er moet geoefend worden voor de opleiding. Nu hebben bijna alle klasgenoten gewoon een moeder thuis die ze dan onderhanden nemen, maar ja aangezien ik al een aantal jaar niet meer thuis woon heb ik alleen een vriend waar ik op kan oefenen. En stiekem vind hij het niet erg hoor :D
Deze nagelstikkers van Sally Hansen ben ik helemaal fan van! Deze liggen vanaf december in de winkel en ga deze zeker vaker kopen! Ik heb zo mega veel complimenten over mijn nagels gehad met deze leuke dingen!
Tijdens mijn eerste stage dag moest ik alles klaar gaan zetten voor prijzencircus. Ik heb die dag wel een paar honderd foundations in mijn handen gehad en alles op kleur gesorteerd!
Na mijn eerste stage dag waren mijn voeten zo pijnlijk en gevoelig dat ik bij thuiskomst mijn voeten in een emmer gestopt heb. Echt zo raar.... ik kan nergens mijn voetenbak vinden. Noah wilde er natuurlijk ook bij , dus spring er maar in :D
Dit was tijdens de VIPavond bij de V&D. Het begon officieel om 18.00 maar om 16.45 was het al zo druk. Daarom zijn ze maar om 17.15 van start gegaan want de hele winkel stond al vol!
Wat zat er nou in mijn verrassing goodiebag van €10? een Benefit 'Some beauty to love' koffer met 4 producten, een Benefit tan en een too faced eyeliner... Ik was very happy!
Ik ga regelmatig naar de markt in Groningen (deze is er ongeveer 3x per week) heerlijk verse producten kopen. Ik vind het helemaal leuk tegen 17.00 want dan kun je alles voor een prikkie krijgen en neem ik vaak dingen extra mee!
 Mijn ontbijtje in de trein Richting Amsterdam naar het Kruidvat event.
Ik vind deze foto echt boven verwachting leuk! vera  en ik tijdens het Kruidvat wintersterren event.
Hier kreeg ik een snelle watermarble zonder water (dragmarble) tijdens het kruidvat event. Hier waren we kleuren aan het kiezen.
Dit wat de goedgevulde goodiebag van het Kruidvat event.  Deze foto's stuurde ik naar mijn moeder om te laten zien wat ik allemaal gekregen heb!
Noah moest met papa naar de dokter omdat hij middenoorontsteking had en daarom mocht hij natijd een lekker broodje met papa eten.
's Ochtends voor het Beautylab event (BLE) had ik even en printscreen gemaakt met mijn iphone om te kijken waar we langs moesten lopen.
 
Deze foto's kreeg ik opgestuurd van een lezeres. Deze had ze gemaakt toen Vera , Serena en ik op de foto gingen. Wel grappig om te zien.
Dit is uiteindelijk de foto geworden die met mijn camera gemaakt is. Erg leuke foto van drie bloggende vriendinnen.
Nog meer leuke foto's van tijdens het BLE!
Er was een Pub-quizzzzzz tijdens het BLE. Er moesten allemaal groepjes tegen elkaar en uiteindelijk hadden wij de meeste vragen goed en wonnen wel allemaal een Lush Think Pink pakket! Ik heb er echt super blij mee en heb mijn moeder ook even blij gemaakt met twee producten uit deze geweldige doos
Met vijf andere klasgenoten zijn we uit eten geweest omdat we welke donderdag tot 17.30 les hebben. Helaas is de pizza niet zo goed gevallen en was ik de volgende dag ziek, maar ach we hebben mega veel gelachen en plezier gehad!
Een hele stel nagellakjes die ik moe(s)t swatchen... geweldig leuk om te doen en zo veel leuke kleuren...binnenkort meer!

Dit was weer mijn maand september.. Ik heb weer een geweldige maand gehad!
Q: hoe wat jullie maand?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.