maandag 24 oktober 2011

Shop Tip: Etos 80 jaar week 2

Vorige week liet ik al in een flits snel zien wat de dag aanbiedingen waren van Etos. Deze week doen ze nogmaals elke dag een leuke aanbieding en deze wil ik nog even snel met jullie delen.


Ik liet afgelopen zaterdag al de Garnier intensive 7 days zien en vertelde toen al dat deze maandag in de aanbieding zou zijn voor 80cent. 
Dinsdag komt de Gliss Kur Ultimate Repair producten in de aanbieding voor 80cent. Ik heb deze zelf nog nooit gehad, maar mijn moeder zweert er de laatste tijd bij. Wel heb ik de laatste keer dat ik bij mijn ouders sliep het éénmalig geprobeerd en ze voelden erg prettig aan.
Ik weet dat er altijd vragen zijn over Bio Oil en Woensdag komt Etos dan ook met zijn eigenmerk skin oil met 80% korting. Volgens mij kost hij normaal rond de €7,00 en zou dan nu ongeveer €1,40 kosten.
Donderdag is er een actie met dove en is de original deo voor maar 80cent.
Etos komt deze week twee keer met haar producten, want vrijdag hebben ze de Fructis Normale shampoo in de aanbieding. Ook deze kost weer 80cent per stuk.
Zaterdag is de afsluitende dag, en deze actie spreekt mij het meest aan. De L'oreal Resist&Shine nagellak voor 80% korting. Je zult dus voor een nagellak rond de de €2,00 betalen. 

Weer super leuke aanbiedingen. Ik wil eigenlijk wel graag de L'oreal nagellak halen alleen ben bang dat het niks wordt want op die dag vieren we Noah zijn verjaardag.

Q: Ga jij deze week nog naar de Etos om van deze acties gebruik te maken?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.