dinsdag 18 oktober 2011

Snelle Shop Tip: Etos! (Aussie, Rimmel , crackle enz)

Tegenwoordig kom ik niet zo vaak meer bij de Etos omdat ik toch meestal voor make-up producten van Catrice en Essence kijk. Toch kijk ik altijd even de folder van Etos door, want soms hebben ze leuke aanbiedingen. Nu viel mijn oog op de aanbieding van Aussie, *hier* heb ik laatst een uitgebreid review over geschreven. Aussie heeft vanaf nu t/m 30 oktober 2e product voor de halve prijs. Erg leuk en ik ga zeker de 3 Minute Miracle Reconstructor ophalen want die beviel mij zo goed! Omdat ik daardoor de folder aandachtiger ging doorbladeren kwam ik er achter dat Etos hele leuk acties heeft op dit moment die zeker leuk zijn als je echt tientalle euro's wilt besparen. Kijk snel verder welke beautygerichte aanbiedingen ze hebben.


Etos bestaat 80 jaar en dat gaan ze uitgebreid vieren door aankomende weken feestelijke acties te houden. Zo zijn er de aankomende twee weken van maandag t/m zaterdag elke dat vanaf 16.00 uur 80 minuten lang een spectaculaire beauty aanbieding. Hierboven zie je de aanbiedingen van deze week.
Deze aanbieding viel mij direct op. 80% korting op de Rimmel Volume X10 Mascara. Een mascara die normaal €10,99 kost is nu maar €2,20. Je mag met deze aanbiedingen maximaal twee per klant, maar ik ga er zeker twee kopen.
De aanbiedingen voor volgende week houden ze nog wel een beetje geheim maar als dit de producten worden die achter de sticker staan dan kan ik er duidelijk uit maken wat de aanbiedingen zijn:  Ik zie dat ze die maandag de Garnier Body Intensive 7 Days hebben als aanbieding (ik heb hier nog geen review over geschreven maar heb hem al een tijdje in huis en bevalt me erg goed.) Deze kost normaal tussen de €4,50 - 5,00 en maandag 24 oktober dus maar €0,80.
Die dinsdag 25 oktober hebben ze de Gliss kur ultimate repair producten voor maar €0,80. Deze heb ik zelf nog niet maar toen ik bij mijn ouders sliep heb ik deze van mijn moeder geprobeerd en die beviel me erg goed. Daarom wil ik deze zelf ook nog kopen!
Ook staat er nog een leuke aanbieding in de folder. Ze hebben van Miss Sporty Crack me up nagellak. Deze zijn nieuw en voor meiden die niet te dure crackle willen proberen. Ze kosten nu €1,99 per stuk en misschien dat ik wel één mee neem om te testen voor jullie.
En als laatste de actie met de Aussie producten. Hier ga ik zeker voor heen!

Ik ben aankomende weken waarschijnlijk wel meerdere malen te vinden in de Etos, want de aanbiedingen zijn erg goed en erg aantrekkelijk! 
Ik hoop dat jullie wat aan deze tip hebben en mochten er volgende week weer leuke aanbiedingen zijn houd ik jullie zeker op de hoogte.

Q: Ga jij naar de Etos voor één van deze aanbiedingen?
Bron plaatjes: Etos online 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.