donderdag 20 oktober 2011

Tip: gifninja (bewegende foto's maken)

Kort geleden kwam ik er achter dat mijn foto camera een andere leuke functie heeft. Je kunt snelle foto's achter elkaar maken. Dus als het waren maak je een soort filmpje alleen dan van foto's. Ik ben er nog niet een ster in, maar heb er al een paar leuke gemaakt. Wil je zien wat ik gemaakt heb en hoe ik dit (super easy) gedaan heb? kijk dan snel verder.

Ik heb met mijn eigen camera meerdere snelle foto's achter elkaar gemaakt en deze aan elkaar gezet met gifninja.com. Je selecteert de foto's die je wilt gebruiken en gifninja zet ze zelf achter elkaar. Je kunt de snelheid nog aanpassen en that's it. Easy Peacy en iedereen kan het. Ik heb een beetje geknutseld, en dit wat het resultaat.
Noah van de glijbaan
Noah die van de glijbaan af gaat. Het ziet er wel erg grappig uit vind ik! 
Noah en Robert rennen
Robert en Noah die aan komen rennen. Op de een of andere reden mis ik hier 2 foto's maar hoe dat kan weet ik niet.
Rimmel Nail polish
De nagellakken van Rimmel snel achter elkaar aan. Nog leuker als je de nagels allemaal op dezelfde plek hebt en de kleur wel veranderd. Dat ga ik misschien nog wel eens een keer proberen.
Sketchers
Ik ben op dit moment sketchers aan het testen en daar komt binnenkort meer over. Hier heeft vriendin Miranda foto's gemaakt van mijn schoenen als ik op en af de step ga.

Ik heb expres wat verschillende snelheden gebruikt om te laten zien dat je wel een beetje kunt variëren. Ik hoop dat jullie iets hebben aan deze tip. En heb je ook wat gemaakt met gifninja.com zet dan even de link in de comments, vind het erg leuk om te zien!

Q: Wat vind jij van dit soort bewegende beelden?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.