vrijdag 28 oktober 2011

Winactie: win een Sleek PPQ palette

Ik heb sinds twee weken officieel een bedrijf. Hier ben ik erg trots en wil ik erg graag met jullie vieren. Dit komt mede dankzij jullie en daarom trakteer ik jullie met een paar leuke winacties aankomende weken. Niet direct te enthousiast, want het is zeker geen groot winactie festijn, maar zo nu en dan gewoon een leuke prijs. Vandaag heb ik een hele leuke 'speciale' prijs. Ik mag namelijk een limited edition Sleek PPQ palette weggeven.

Dit Sleek palette laat hartjes sneller kloppen. De PPQ me, myself & eye palette is een LE en daarom erg lastig verkrijgbaar en op=op. Hij heeft 12 mooie verschillende gepigmenteerde kleuren waar je oneindig veel looks mee kunt maken.
Wil jij kans maken op dit mooie palette kijk dan snel naar de voorwaarden hieronder.
Regels:
1. Vul het onderstaand formulier in (verplicht)
2. Als je twitter hebt:  volg mij (@silja88) op twitter en RT dit bericht: 
Win een Sleek PPQ palette bij @silja88 .Volg en RT dit bericht en kijk op: http://bit.ly/vWyzqf en maak kans (RT is lief).
5. gebruik je bloglovin volg mij (silja) en enchantingbeauty  en 'Like' dan dit bericht. ( niet verplicht wordt wel gewaardeerd) 
6. Heb je facebook zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt (niet verplicht wordt wel gewaardeerd)
7. winactie loopt een week dus je kunt meedoen tot 4 november 23.59Ik wil enchantra  bedanken voor het beschikbaar stellen van de prijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.