donderdag 24 november 2011

The BeautyBakery - Badkamer Goodies

Ik heb in korte tijd een liefde voor heerlijke goodies gekregen. Daardoor heb ik een paar favoriete (web)shops in mijn goodies-lijstje staan. The BeautyBakery is daar zeker één van. Ik liet jullie vorige keer al kennis maken met Angel en de soy home sents. Vandaag laat ik een paar badkamer goodies zien die zeker ook erg leuk en lekker zijn om te geven met de feestdagen.

Ik reinig mijn gezicht meestal twee keer per dag en onbewust gebruik je in een korte tijd toch best veel product. Met deze facial purity bar doe je super lang en heb je per keer maar een klein beetje nodig. Het voedt en reinigt de huid en hebben per bar verschillende kruiden er in zitten. In deze 24K gold bar zit rozemarijn en lemongrass. Hierdoor krijgt hij een erg lekkere en typerende geur.
Ik vond de bar er in het begin een beetje raar uitzien om het op mijn gezicht te doen. Maar ik kreeg van iemand de tip om het in een organza zakje te doen zodat als je het een beetje nat maakt je een heerlijke schuim krijgt. De schuim voelt heerlijk aan op je huid en reinigt ook goed alle vuil en make-up er af. Ik merk dat mijn huid een beetje trekkerig voelt natijd, maar met een tonic/lotion en een dagcrème verhelp je dit heel makkelijk. 

Ik vind het echt een grote pluspunt dat het allemaal natuurlijke producten bevat en dat het ook totaal niet op dieren is getest. De bar is echt een aanrader, zeker voor de prijs van €5,95. 
Toen ik Angel leerde kennen en zij mij haar producten liet zien, zei ze tegen mij dat ik deze Vanille Butter Creamy Soap Rock echt moest proberen. Ze zei: "Je raakt er verslaafd aan." Nou gelijk had ze. Ik vind de geur goddelijk en ik ben niet de enige. Mijn moeder vond de geur ook geweldig en heeft er zelfs twee bij haar besteld.

De crèmebar lijkt ook echt op een steen en zeker ook in deze antraciet grijze kleur. Ze zijn gemaakt met verse vanille stokjes waardoor de geur extra intense en puur wordt. Ook deze zeep is weer 100% met natuurlijke ingrediënten en heeft geen chemische toevoegingen. De zepen wegen 110 gram en je doet er erg lang mee.
Zodra je de zeep nat maakt en gaar wrijven komt er een super lekkere dikke crème vanaf. Hierdoor voelt je huid erg zacht aan. Ook is hij erg geschikt als scheercrème om lekker gladde benen te krijgen. Er zitten hele kleine stukjes in die een beetje schurend aanvoelen als je de zeep direct op de huid doet, dit heb je niet als je het eerst in je handen wrijft.

Ingrediënten: Jojobaolie, zoete amandelolie, rijstvliesolie, kokosolie, palmolie, vanilleolie, DC&Ckleur, vitamine E. Een heerlijke zeep die echt een favoriet is geworden in de familie . De cream rock soap kost €5,50
Dit is denk ik één van de bekendste producten van the beautybakery. De Big Hollywood solid shampoo bar is een geweldig product die bijna iedereen wel bij naam kent. Ik wilde erg graag weten wat deze shampoo nou echt voor mijn haar zou doen. Ik had ook nog nooit eerder met een shampoo blok gewerkt dus dat was ook erg nieuw voor me.
De shampoo ruikt erg lekker fris en werkt als volgt: teveel chemische build-up (dat zijn de gladmakende siliconen in gewone shampoo’s en conditioners) maken je haar zo glad dat het bij de haaraanzet plat naar beneden valt. het geheim zit ‘m in de shampoo bar. Die zorgt ervoor dat de aanzet van het haar wordt verstevigd waardoor het meer ‘omhoog’ komt. Alsof er een onzichtbaar steigertje om elke haar wordt gebouwd die de haar rechtop houdt. Hij is gemaakt van hoogwaardige plantaardige oliën en geeft een vol romig schuim dat je haar voedt, conditioneert en heel belangrijk: ontdoet van chemische build up. Je haar wordt op een milde manier gereinigd zonder de natuurlijke beschermlaag aan te tasten. En tegelijkertijd zo schoon dat het zijn natuurlijke stevigheid weer terugkrijgt. Het kalmeert de hoofdhuid en stimuleert de bloedsomloop dat ervoor zorgt dat je haar sterk en gezond blijft.
Ik kreeg als tip van mijn moeder dat het handig was om een puf te gebruiken om zo meer schuim te creëren om in het haar te doen. Zo breng je het super makkelijk in het haar en komt er ook nog eens een heerlijke geur vrij.
Gebruik het zoals je een normale shampoo gebruikt. Masseer de bar over je hoofd, van je haargrens tot in de punten, tot er genoeg schuim ontstaat. Je haar voelt na het wassen wat stugger aan dan wanneer je gewone shampoo gebruikt. Als je na de 1e keer vindt dat je haar te stug aanvoelt, gebruik het dan de volgende keer alleen op de haaraanzet, dus op je hoofdhuid. Gebruik daarna in de punten een conditioner (maar vooral niet bij de haaraanzet want daar willen we juist volume). Bewaar de solid shampoo bar na gebruik op een droge plek op een soapdish zodat de bar niet oplost in water.

Ik vind de shampoo echt geweldig en na één keer wassen merk ik al verschil . Ik vind het wel fijn om na de shampoo nog wat conditioner in mijn punten van mijn haren te doen want anders voelt het wel erg stroef aan. Hollywood here I come, met mijn Hollywood hair.! Een shampoo bar heeft ongeveer 110 gram en hier kun je echt heel lang mee doen. Je betaald voor deze bar: €5,90
Wat een heerlijke producten voor het haar, gezicht en lichaam. Ze liggen standaard in de badkamer en worden met grote regelmaat gebruikt. Wil jij een leuk cadeautje onder de kerstboom krijgen of geven? Dan kan ik zeker de heerlijke producten van The Beauty Bakery  aanraden.

Q: Heb jij al eens solid shampoo bars geprobeerd?

1 opmerking:

  1. Kan je die Hollywood shampo ook bij gekleurd haar gebruiken?

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.