vrijdag 25 november 2011

The Body Shop Winter Wonderland 2011

The Body Shop (TBS) komt elk jaar weer met een aantal kerst specials. Sommigen komen elk jaar terug en elk jaar komen er een aantal nieuwe producten bij. Ik vind het altijd één groot feest om dan bij The Body Shop te winkelen en komt dan ook altijd met een goed gevulde tas thuis. Vriendlief vroeg al wanneer ik weer heen wilde want het is vaste prik voor mij rond de feestdagen. Een nieuwe geur/lijn in de winter is de candied ginger. Een heerlijke zoete en kruidige geur die verwerkt is in een paar heerlijke producten.


De scrub van TBS is altijd al een favoriet geweest. Je lichaam scrubben is erg van belang want hiermee haal je de overige dode huidcellen weg. Met wassen en kleding dragen gaan de meeste oude (dode) huidcellen wel automatisch weg, maar helaas gebeurd dit niet helemaal. Daarom is scrubben juist zo goed om de laatste oude huidcellen te verwijderen. Door regelmatig te scrubben worden de nieuwe huidcellen zichtbaar. De zichtbare huid is gladder en glanzender en de doorbloeding wordt gestimuleerd. 
De geur van deze scrub vind ik geweldig lekker. Zoete gember met kruidige accenten. De scrubdeeltjes zijn van gemberworstel en rietsuiker. Het is een zachte en milde scrub en daardoor ook geschikt voor een gevoelige huid.  
Candied Ginger Body Scrub 200ml €15,-
De srcub is al bijna om op te eten en eigenlijk zou je je vingers erbij af willen likken (laten we het toch maar niet proberen). Toch heeft TBS iets gemaakt waar je je lippen bij kunt aflikken. Het is een heerlijke fruitige balsem met een subtiele glans die de lippen zacht en glad maakt. Bevat gemberwortelextract, Community Fair Trade-bijenwas en paranotenolie.
De lipbalsem is super handig voor in de tas en heeft een heerlijke geur. Vorig jaar had ik een lipbalsem van de cranberry joy. Deze zat in een set en ik gaf toen al aan dat deze een witte waas achter liet en dat ik dit een nadeel vond. Dat heeft deze totaal niet en deze geeft alleen een super mooi subtiel glansje! Ik vind hem erg lekker en gebruik hem dagelijks.
Candied Ginger Lip Balm €5,-

Ik vind de verpakkingen van deze Candied Ginger lijn erg leuk en het doet ook echt kerst denken. Je ziet de leuke gemberkoek poppetjes op de verpakking. Dit doet me aan de shrek gingerbread man denken. De lijn bestaat uit vele producten waaronder een douchegel , handcrème, bodybutter, body lotion enz. 

Er is ook een geur olie van deze lijn en die wil ik zeker halen, want deze geur lijkt me heerlijk voor als straks de kerstboom staat en de kerstliedjes op de radio gedraaid worden. 

De producten van de Winter Wonderland collectie liggen vanaf half november ( nu dus ongeveer) in de winkels en zijn online verkrijgbaar op de site van The Body Shop.

Q: Welke producten lijken jou het lekkerst?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.