zaterdag 26 november 2011

Catrice Welcome to Las Vegas - Duo Lipgloss

Net als bijna elk ander merk komt Catrice ook met een leuke kerst collectie. Ik heb jullie al kennis laten maken met deze collectie en vandaag laat ik jullie de duo lipgloss zien uit deze collectie. Ze hebben totaal drie verschillende kleuren die allemaal een leuk effect hebben. Kijk snel verder om te zien of er ook een geschikte kleur voor jou bij zit.

Ik vind het erg leuk om te zien dat Catrice het een keer anders doet dan het altijd doet. Een duo lipgloss met aan de ene kant een goed gepigmenteerde basiskleur en aan de andere kans een leuke glitter topper. De basiskleuren hebben mooie verschillende rode tinten die super intens zijn en echt goed lang blijven zitten.

Aan de andere kant zitten highlight toppers, deze glitter lipglossjes kun je over de intense basiskleur doen en geeft een extra speciaal effect. 
De lipgloss heeft twee verschillende kwastjes. Aan de basiskleur kant zit een spons applicator en aan de highlighter kant zit echt een kwastje met haartjes. Hier is wel over nagedacht want beiden brengen de gloss erg makkelijk aan. De gloss is ook erg verschillend van structuur.
De highlighters hebben verschillende kleuren en hebben hele mooie glittertjes er in zitten. Je kunt hem ook erg goed alleen dragen. Goud , brons en zilver hebben de drie kleuren die erg goed opvallen op de lippen. Ik vind het erg leuk dat ze dit ook in drie verschillende kleuren hebben gedaan.
Dit zijn de drie intense basiskleuren die allemaal een rode ondertoon hebben. Ze gaan eigenlijk van licht naar donkerder. Wat erg gaaf is aan deze lipgloss is dat het bijna een lipstain is. Als hij opgedroogd is blijft hij erg lang en goed zitten en krijg je hem er zelfs moeilijk af. Hij heeft als je hem goed laat drogen een beetje een matte finish. Ik vind hem helemaal top, ook om alleen als basis te gebruiken zonder highlighter-gloss er overheen.
Dit is de combinatie van de intense basiskleur en de highlighter bij elkaar. Erg mooi voor als je net een beetje extra wil. Op de lippen valt deze combi iets minder op dan hier op de swatches, want hier lijkt het wel heel erg sparkle en glim. Ik vind de combinaties erg leuk en zeker als je een avondje uit gaat en je je lippen extra wil laten opvallen.
De duo lipgloss hebben ook erg leuke namen zoals : C01 Lovely Sinner, C02 Welcome to Glitz And Glamour en C03 Let Me Seduce You. Op de verpakking staat een kleine afbeelding van een dansende Las Vegas dame. Ik wil nog voor jullie lipswatches er bij maken, maar dit zal ik in en apart artikel doen.


Ik kan de Duo Lipgloss echt aanraden want ze blijven goed zitten en de geur is aangenaam voor een lipgloss. De lipgloss kost €3,99 per stuk en is tijdelijk verkrijgbaar bij het Kruidvat. Ze zullen vanaf nu bij verschillende winkels al moeten liggen.!


Q: Wat vind jij van deze duo lipgloss en welke spreekt jou het meeste aan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.