woensdag 30 november 2011

Catrice Welcome to Las Vegas - Nagellak

Afgelopen week liet ik jullie al de duo lipgloss van de Welkom to Las Vegas collectie zien. Vandaag laat ik jullie de vier nagellakken uit deze collectie zien. Vier verschillende lakken met verschillende kleuren en verschillende structuren. Kijk snel verder om te kijken welke jou favoriet is.


C01 Lovely Sinner:
Dit is een rode gelly achtige kleurje met kleine glitters er in. Hij dekt niet erg goed en je hebt zeker twee lagen nodig om dit effect te krijgen.  Door de glitters lijkt de lak een beetje rubbelig en niet egaal. De kleur is mooi maar is niet echt mijn ding. Hij valt mij persoonlijk een beetje tegen.
C02 Alluring Night:
Dit is een diep donkerblauwe nacht kleur. Hij heeft een klein beetje weg van een metallic lakje maar is dit zeker niet. Hij dekt goed en heeft met twee dunne laagjes een mooie egale dekking. Het is een lakje wat erg mooi staat deze feestdagen bij een donkerblauw jurkje bijvoorbeeld. Ik vind hem erg leuk.
C03 Star Of The Show:
Dit is het lichtste lakje uit deze collectie, een goud/geel achtige kleur. Hij is redelijk dekkend in twee dunne laagjes en heeft een wat cream/frostig effect. Van een afstandje doet hij meer geel dan goud aan. Wil je geen donkere nagels met de feestdagen dan is dit zeker een optie.
C04 Drama Queen:
Het laatste lakje uit deze collectie is een diep donker bruin lakje wat bijna tegen zwart aan zit. Hij heeft kleine goud achtige deeltjes er in zitten die het een leuk effect geven. Hij dekt erg goed in twee laagjes en hoewel ook in dit lakje kleine glittertjes zitten is deze wel mooi egaal en glanzend.
Hoewel de lakjes leuk zijn en ze boven verwachting goed en snel drogen vind ik de lakjes niet erg speciaal. Het geeft mij niet het echte "WOW feestdagen" effect. 
De lakjes zijn vanaf nu bij de meeste Kruidvat filialen verkrijgbaar en kosten €2,49 per stuk.

Q: Welke kleur spreekt jou het meeste aan?

1 opmerking:

  1. Hier ook geen wow helaas. Het zijn allemaal kleuren die we al kennen, niets vernieuwends.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.