woensdag 16 november 2011

Clinique Make-up

Clinique is voor mij een redelijk onbekend merk. De verzorgings producten heb ik al eens kennis mee gemaakt, maar de make-up producten van Clinique was ik totaal onbekend mee en had hier ook nog niks van .Daar kwam ook nog eens bij dat ik een aantal keer een vraag kreeg over de kwaliteit van de producten van Clinique en deze kon ik niet antwoorden. Dit maakte mij extra nieuwsgierig naar de producten en ben ik nu dus gaan testen.

Ik vind de verpakking erg leuk er uit zien. Ze zijn licht en fleurig van kleur door de groene , oranje en witte accenten. Er zitten motiefjes van bloemen en blaadjes op. De letters van Clinique zijn zilverkleurig en de rest is een diep donker groene kleur. 
Eye Shadow - 304 Crystal Berry:
De colour surge eye shadow super shimmer zit in een erg mooie verpakking. De bovenkant is gemaakt van een spiegelplastic met daarop Clinique ingegraveerd. De verpakking is verder helemaal van doorzichtig plastic en zit er een mooi spiegeltje aan de binnenkant. De oogschaduw zit rechthoekig in de verpakking en er is ook een klein vakje voor de applicator.
De kleur is erg mooi licht paars met een heleboel gouden shimmer er in zitten die in de zon heel erg goed zichtbaar zijn.  De paarse kleur is een beetje lila met roze ondertoon. De oogschaduw is op allergie getest en is 100% parfum vrij.
High Impact Lip Colour SPF 15 - 27 After Party:
Ik vind de verpakking van deze lipstick erg classy en erg mooi. Hij is van aluminium gemaakt met zowel mat/geschuurde als glanzende gedeeltes. De verpakking doet niet aan een lipstick verpakking denken. Ik vind het erg leuk en goed dat de lipstick een SPF 15 heeft zodat je lippen een extra bescherming krijgen.
Ik vind de kleur erg leuk, een mooie dieprode kleur met een mooie kleine shimmers er in. Hij is niet zo standaard als de meeste kleuren. Hij blijft redelijk goed zitten en een maaltijd overleeft hij wel. Hij voelt erg lekker aan en is totaal niet plakkerig.
Ik heb nog nooit eerder met een masrcara borsteltje gewerkt als deze en vond het best spannend. Haha nee hoor dat valt wel mee, maar keek er wel een beetje raar naar en heb het borsteltje eerst ook even goed geïnspecteerd. Het is een kammetje en geen borsteltje. Hij heeft kleine silicone steeltjes die je echt door je wimpers voelt gaan. Ik vind het kammetje wel dergelijk anders aanvoelen dan een standaard borsteltje. 
De mascara geeft een mooie lengte aan wimpers. Zoals ik al zei voelt het een beetje anders bij het aanbrengen. De mascara verdeeld wel lastig. Op sommige wimpers heb je meer mascara zitten dan op de andere. Verder blijft de mascara goed zitten zelfs bij een beetje vocht in de lucht. Het is één van de meest verkochte mascara's van Clinique.
De producten van Clinique hebben zeker mijn aandacht gekregen. Ze zijn mooi, classic en hebben een goede kwaliteit. 
De prijzen weet ik niet exact, maar ze zijn rond de:
- Lipstick €19,-
- Oogschaduw €18,50
- Mascara € 19,-
De producten zijn verkrijgbaar bij de luxe drogisterijen en andere parfumerieën.

Q: heb jij wel eens iets van Clinique geprobeerd?  

1 opmerking:

  1. Ja heb heel veel van clinique gehad had bijna alles maar met 2 kids werd t te duur bleef alleen de lipsticks gebruiken sinds een paar weken kom ik erachter dat ik ook tegen catrice kan vd rest krijg ik allemaal uitslag of de vellen hangen aan mijn lippen vind t een top product

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.