zaterdag 12 november 2011

Combi Review : Nail Oil , Gezichtscrème en Eye shadow Base

Ik heb regelmatig nieuwe producten die ik aan het proberen ben. Het zijn vaak nieuwe of vernieuwde producten. Omdat het geen haalbare kaart is om vier tot vijf losse artikelen per dag te plaatsen, maar omdat ik deze artikelen zeker met jullie wil delen, wil ik ze in één artikel behandelen. Vandaag beginnen we met een Kruidvat nail oil , een Environ opklarende crème en een Sans Soucis eye shadow base.

Kruidvat Nail Oil:
Ik merk dat nu de wintermaanden komen mijn nagelriemen ineens een stuk droger zijn en ik veel sneller velletjes krijg, ook zijn mijn nagels dan veel brozer en zwakker. Met deze nagelriem olie verhelp je dit probleem en houd je de nagelriemen soepel en zacht. Of je nagels er ook echt sterker van worden durf ik niet te zeggen. 
Je brengt hem op je schone en droge nagel en nagelriemen aan en laat hem even intrekken. Je masseert de olie in en de overgebleven restjes haal je weg met een tissue. Wat helemaal goed is voor je nagels om de olie een nachtje in te laten trekken zodat hij goed in kan trekken en zijn werking kan gaan doen. ( ik heb het op de foto met nagellak gedaan zodat je de olie redelijk kan zien hoe het op de nagel lijkt)
Het is een hydraterende olie met onder andere vitamine E en F. Hij ruikt erg fris, een beetje citroen achtig.
Prijs : €2,99 voor 10 ml. Verkrijgbaar bij het Kruidvat.
Environ evenescence opklarende crème:
Deze crème is erg geschikt voor de huid die: beschadigd is door de zon , last heeft van pigmentvlekjes, fijne rimpeltjes en gesprongen haarvaatjes. Maar is zeker ook geschikt voor iedereen die een glanzende huid wil hebben. Deze crème gebruik je  onder een normale dagcrème en wordt heel dun aangebracht. Ik vind hem niet lekker ruiken maar hij voelt wel erg prettig aan en trekt heel snel in de huid. de crème bevat geen conserveringsmiddelen of parfum en is vol met vitamine C. 
Prijs: €59,90 voor 25ml. verkrijgbaar bij de schoonheidsspecialist, huidtherapeut of cosmetische arts.
Sans Soucis Natural Colors - Smoothing Eye Shadow Base:
Ik gebruik elke dag een oogschaduwbasis. Deze oogschaduwbasis is in een tubetje met een kleine dun uiteinde waar je makkelijk een klein dotje mee kunt pakken. De basis heeft een klein beetje shimmer en dit blijf je een heel klein beetje zien. De kleur van de oogschaduw wordt door deze basis een stuk intenser (nog meer dan je op de foto kunt zien) Ik vind de basis erg prettig werken en je make-up blijft heel goed en lang zitten.
Prijs: €11,00 voor 9ml. Kijk hier voor de verkooppunten. (o.a. Douglas)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.