maandag 21 november 2011

Deborah Milano - Romance Remix

Deborah Milano heeft dit jaar ook een winter collectie uitgebracht. Trendy maar toch elegant, volle rode lippen, prachtig gelakte nagels en een intense, diepe blik. Deborah Milano heeft de elegante sfeer naar de Romance Remix Winter Collection, een ultra-chique make-up collectie geïnspireerd op de klassieke elegantie en schoonheid van de jaren ’50. Mooie kleuren en mooie producten. Kijk snel verder en bewonder zelf.


Milano Red Lipstick - 13 The Red Dress
Deborah Milano komt met drie nieuwe kleuren lipstick waaronder deze rode kleur genaamd 'the red dress'. Met deze lipstick creëer je een intense en levendige kleur. De lipstick hydrateert, verzorgt en voedt de lippen en voelt zeer comfortabel aan. Een SPF15 biedt daarnaast bescherming tegen UV stralen. Hij voelt lekker zacht aan en brengt ook erg makkelijk aan. De lipstick blijft goed zitten en je hoeft hem niet continu bij te werken. Een maaltijd overleeft hij zeker wel!
24Ore Velvet Eyeshadow - 22 Green Brocade
Ik heb al eens eerder over deze oogschaduws geschreven en was toen al erg enthousiast. De kleuren van deze lijn zijn erg intens en geven erg veel pigmentatie af. dankzij een mix van microparels vange ze het licht en reflecteren ze. De oogschaduw voelt super zacht aan en is erg geschikt voor intense smokey eyes.
De swatches laten al snel zien dat zowel de lipstick als de oogschaduw erg gepigmenteerd is. De fel rode lipstick valt erg goed op en is zeker mooi deze winter/kerst als je een familie diner hebt. De groene oogschaduw heeft een hele mooie intens donker groene kleur. Hij is erg goed te blenden en blijft (zeker met een basis) de hele dag goed zitten. Echt een aanrader!
Shine Tech Nail Enamel - 29 Red Passion
Soms heb je van die nagellakken die net dat beetje extra heeft. Dit is bij iedereen een ander lakje en iedereen heeft zijn eigen eisen. Dit lakje is voor mij bijna pure perfectie. Ten eerste het kwastje, ik vind dit soort kwastjes echt geweldig. Dik, plat en daardoor in mijn mening super makkelijk met aanbrengen. Dan de kleur, deze kleur vind ik erg mooi het diep bloed rode kleur. Een echt klassieke kleur die erg goed draagbaar is. dan ook nog de glans, het is bijna een spiegeltje zo mooi glimt hij. Hij droogt snel en in twee laagjes krijg je onderstaand resultaat. Ik vind het echt een toppertje!
Ik ben erg enthousiast over deze collectie en de producten uit deze lijn. Wat ik een groot nadeel vind aan het merk is dat het moeilijk verkrijgbaar is . Het is maar bij een aantal drogisterijen verkrijgbaar en je moet er toevallig één bij je in de buurt hebben.

Milano Red Lipstick - Adviesprijs €9,50
24Ore Velvet Eyeshadow - Adviesprijs €8,95
Shine Tech Nail Enamel  - Adviesprijs €6,99

Kijk hier voor een winkel bij jou in de buurt.

Q: Wat vind jij van deze collectie?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.