dinsdag 8 november 2011

Duracell oplaadbare mobiele oplader

Ik heb altijd hetzelfde probleem. Ik ben een lange dag van huis ,bijvoorbeeld naar school of naar een perspresentatie in Amsterdam , en mijn telefoon is halverwege de dag leeg. Mijn Iphone is eigenlijk nooit meer dan 5 meter van mij vandaan en ik kan ook echt niet meer zonder mijn telefoon. Beetje twitteren, reacties op de site bekijken, mailtjes lezen enz enz. Ik ben gelukkig niet de enige met het probleem en daar heeft Duracell goed op ingespeeld. Duracell heeft een klein apparaatje ontwikkeld die universeel op elke smartphone gebruikt kan worden.


Je hebt twee verschillende varianten, één voor 3 uur extra gesprekstijd en één voor 5 uur extra gesprekstijd. Ik heb de 3 uur variant en deze laad je telefoon één keer helemaal op en zo kun je weer een tijdje vooruit met je telefoon. Met de 5 uur variant kun je je telefoon twee keer volledig opladen, wat deze extra heeft is dat er twee usb ingangen zijn waardoor je ook twee telefoons tegelijkertijd kunt opladen.

Alles zit in een handig pakketje. De oplader, een kabeltje met extra mini usb stukje en een gebruiksaanwijzing. De oplader zelf past in mijn handpalm en is erg dun en smal waardoor het totaal geen ruimte opneemt in de tas. Je kunt de oplader gebruiken bij elke mobiele telefoon zolang er maar aangesloten kan worden met een usb.
De oplader zelf sluit je met de usb aan op de computer. Door het stroom van de computer wordt het apparaatje op geladen. Als hij aan het opladen is brandt er een klein lampje naast de ingang. Zodra dit lampje van rood naar groen gaat is hij vol en klaar voor gebruik.
Zodra de telefoon aansluit en je de knop van 'off' naar 'on' zet gaat je telefoon direct opladen en zoals je bij mij ziet komt er direct het batterijtje in beeld. Ik vind het geweldig makkelijk en heb hem nu standaard bijna elke dag in mijn tas. 

Ik vind het een super ding, want ik heb al eens zoiets via Ebay gekocht maar dat werkte voor de meter niet. Ik denk dat veel meiden (en vooral mannen) het een top apparaat vinden en dat het zeker een top aankoop is. 

De opladers kosten €29,99 (die ik heb voor 3 uur extra tijd) en €39,99 (voor de 5 uur extra tijd)
Ze zullen vanaf half/eind november te koop zijn bij Bol.com, KPN, Mediamarkt, Makro en Gamma.

Q: Ken jij hetzelfde probleem als wat ik heb?

2 opmerkingen:

  1. Ik moet erook 1 gaan afschaffen!
    Super handig toch <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit is nou eens handig, die iPhones zijn leuk maar Snel leeg ja

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.