zondag 20 november 2011

Forever 21 bestelling

Ik kende forever21 alleen van horen en zeggen en had al eens op verschillende site producten gezien die mensen gekocht hadden. Wat wij hebben met H&M heeft Amerika met Forever21. Forever21 zit ongeveer in dezelfde prijsklasse als H&M en is in Amerika en vele steden te vinden. In Nederland hebben we helaas nog geen winkel en kun je alleen online bestellen. Dit wist ik niet tot eergister. Dus ik was direct aan het snuffelen en uiteindelijk zijn er een aantal producten in mijn winkelmandje beland. Kijk snel verder wat ik gekocht heb.


 Ik heb twee hele mooie ringen gekocht in het roze en paars/grijs. Deze ringen gaan om twee vingers en past iedereen. De achterkant is van elastiek en rekt daarom goed mee. Ik ben zo benieuwd. De ringen kosten €8,90 per stuk.

Deze ring is bijna hetzelfde als de bovenste twee , alleen gaat deze om één vinger. De ring is een tikkeltje kleiner dan de bovenstaande, maar ik voor de rest bijna identiek. Deze ring kost €9,90
Ik zag deze jas en was er helemaal weg van. Hij is van fleece stof en daardoor niet super dik, maar dat is net wat ik moet hebben. Ik heb namelijk een zomer jas en een dikke winterjas. Ik ben van mezelf een warm persoon en heb het dan ook vaak met de dikke winterjas super warm. Op de foto lijkt hij mooi getailleerd en ik hoop echt dat dit ook zo is en niet als een hobbezak zit. Want dan stuur ik hem terug. Deze jas kost €33,75.

Ik ben erg benieuwd en zodra ik het binnen heb laat ik jullie het weten.
Q: Kende jij Forever21 al en heb je er al eens wat gekocht? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.