zondag 27 november 2011

Gérard Brinard oogschaduw

Een aantal maanden geleden kwam mijn moeder met een neon palette van Gérard Brinard naar mij toe. Zij had dit palette in Batavia stad gekocht en door dat palette ging ik op zoek naar het merk en kwam er achter dat er eigenlijk nog niet veel over online stond. Nadat Gérard Brinard contact met mij heeft gehad heb ik nu voor jullie een aantal oogschaduw producten. Drie verschillende producten met verschillende structuur en kwaliteit.

Dit palette heeft vier groen en bruine tinten die erg zacht aan voelen. Ze voelen erg kruimelig aan en daardoor krijg je snel fall-out. Het palette heeft een leuk formaat, waardoor het makkelijk mee te nemen is in de tas. Er zit een spons applicator bij.
De vier kleuren zijn goed gepigmenteerd en brengen erg makkelijk aan, pas wel op met de kruimelige structuur bij het aanbrengen. Het is een leuke kleur variatie waarmee je een leuke look kunt maken. De oogschaduw heeft aardig wat shimmer, dit valt zeker op bij zonlicht. Na een paar uur vervagen de kleuren, dit vind ik een groot nadeel omdat je het dan gedurende de dag moet bijwerken.
adviesprijs: €4,95
Ook heeft Gérard Brinard mono oogschaduws die in een ronde kleine verpakking zitten. De oogschaduw ziet er een beetje gestampt uit. Ik heb één hier thuis liggen die kapot is en het ziet er als een soort korrelachtige substantie uit. Ook deze oogschaduw heeft aardig wat fall-out.
De kleur is erg gepigmenteerd en voelt ongelofelijk zacht aan. Hij heeft heel veel shimmer en is erg intens van kleur. Hij brengt erg makkelijk aan en blijft ook goed zitten. Het blenden gaat redelijk, dit kun je het beste doen met hetzelfde product in een andere kleur.
Adviesprijs €2,95
Ik was het meest benieuwd naar dit palette. Het zit in een mooi zilveren clutch die ook weer erg makkelijk mee gaat in je tas. Er zitten totaal tien kleuren in het palette. Bovenin vind je voornamelijk lichte meer highlightende kleuren en de onderste vijf kleuren zijn voornamelijk wat intensere en donkere kleuren. Ook hier zit weer een spons applicator bij.
Het zijn voornamelijk weer kleuren met aardig wat shimmer er in. Helaas hebben de kleuren niet veel pigmentatie en blijven ze ook niet zo heel lang zitten. De kleuren zijn zeker leuk en er kan zeker veel leuke dingen mee gemaakt worden maar het is niet mijn ding. Als je van wat lichtere kleuren houdt en het hoeft niet zo intense , dan is dit zeker een aanrader voor jou!
Adviesprijs: €12,45

De producten van Gérard Brinard zijn onder andere te verkrijgen bij DA, Pour Vous en Douglas. Het assortiment verschilt echt per winkel dus kijken wat je kunt vinden. Ik vind het merk persoonlijk niet veel toegevoegde waarde hebben , maar dit is mijn persoonlijke mening. Toch wil ik hier over schrijven omdat ik weet dat er ook dames zijn die wel van deze producten houden.

Q: wat is jou mening over dit merk?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.