zaterdag 12 november 2011

Glossybox Inhoud November

De postbode kwam mij net verrassen met een leuk mooi glossybox doosje. Ik was erg benieuwd wat er in zou zitten en ik denk dat jullie dit ook direct wel even willen kijken. Ik heb al eens eerder geschreven over de glossybox , dus weet je niet wat de glossybox is moet je even *dit* artikel kijken. Kijk snel verder als jij de producten wilt zien die in deze gelimiteerde oplage zitten.

 Ik vind de glossybox erg glossy. Het zit in een mooi hard kartonnen doosje die licht roze is. Dit doosje is helemaal effen met on het midden één kleine logo van Glossybox. In de box zitten de producten verpakt in zwart vloeipapier met een mooie roze lint er omheen. Ook hier vind je weer het logo van Glossybox op een sticker.
Bovenin de verpakking zit een kaartje waar kort uitgelegd en verteld wordt over de glossy box en dat je ook Glossydots kunt sparen als je de producten beoordeeld op de site. Op de achterkant staan de producten beschreven die in deze editie van Glossybox zitten. Er staat ook bij beschreven wat de producten kosten als je ze full size zou kopen. 
Dit zijn de producten die deze maand in de Glossybox zitten:
  • Herôme W.I.C. Nagellak - 93 Amsterdam (full-size)  €7,50
  • Herôme travelsize glasvijl inclusief etui  €9,95
  • Rituals Lipgloss - Sugar Rose (full-size)  €12,90
  • Comfor Zone Skin Defender Cream (15ml)  €25,50
  • Anastasia Beverly Hills Clear Browgel (2,5ml) €21,50
  • Mini tweezer van Anastasia Beverly Hills  €28,50
  • Uitnodiging - wenkbrauw Touch-Up bij Douglas bij jou in de buurt
  • L’Oréal Mythic Oil sample (3ml) €0,70
  • L’Oréal Vitamino Color haarmasker (75ml)  €6,55

De box heeft omgerekend nu een waarde van ongeveer €110,-
Ik vind de glossybox echt heel erg leuk en het is net of je voor jezelf een cadeautje aan het uitpakken bent. Ik ben heel erg blij met de travelsize vijl van Herôme want ik loop nu elke keer met een grote in mijn tas. De tweezer en de wenkbrauwgel lijken mij ook erg prettig.  Binnenkort zullen er een review komen over een aantal producten, maar ik wil ze nu eerst proberen.
Wil je ook de glossybox? kijk dan voor alle voorwaarden op glossybox.nl

Q: Heb jij ook een glossybox besteld? Wat vind jij van de inhoud?

1 opmerking:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.