dinsdag 22 november 2011

Gosh Mineral waterproof eye shadow

De afgelopen dagen is het heel vochtig in de lucht en ik merk dat heel stiekem mijn oogschaduw soms wel wat meer gaat lopen dan anders. Dit is natuurlijk erg vervelend want je wil je make-up altijd op en top hebben natuurlijk. Gosh kan daarbij helpen met deze nieuwe Mineral waterproof eye shadows. Ook geschikt om als basis onder een oogschaduw te gebruiken. Kijk snel verder.

De verpakkingen zijn handig en lang en daardoor kun je met de stick makkelijk de oogschaduw aanbrengen. Ze hebben veel verschillende kleuren. De kleuren die ik heb zijn vooral wat lichter en zijn ook erg mooi als basis. De verpakking is een soort mat zwart wat totaal niet goedkoop uitstraalt. Je ziet aan de buitenkant een kleine baan met de kleur die in de verpakking zit, dit is erg handig zodat je direct kunt zien welke kleur je vast hebt.
01 Pearly White, 02 Golden Brown, 09 Rose, 04 Copper
De kleuren zijn erg goed van structuur. Niet de zacht maar zeker creamy van structuur, hierdoor brengt hij best moeilijk aan op het ooglid. Er komt een goede kleur vanaf, maar het zijn vooral wat lichtere en niet zo intense kleuren. Ik kan wel aanraden om de oogschaduw even goed te laten drogen zodat hij beter blijft zitten en niet in de crease gaat zitten. Waterproof of niet, je ogen zijn een beetje vettig en daardoor kan hij dit nog wel een beetje doen. Hij is ook geschikt om als een soort basis te gebruiken onder een poeder oogschaduw om hem zo intens mogelijk te maken.
Deze GOSH sticks zijn in 10 verschillende kleuren verkrijgbaar en daardoor is er in elke kleur categorie wel wat en zo ook voor iedereen wel wat wils. Er is zelfs één verkrijgbaar die kleurloos is en erg geschikt is als basis.
De Mineral Waterproof Eyeshadow Sticks zijn bij Kruidvat in het GOSH schap verkrijgbaar ze kosten €7,99 per stuk.

Q: kende jij deze waterproof sticks al?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.