woensdag 9 november 2011

Ik word gevolgd door een paparazzo!

Ik weet het ondertussen al een paar weken en wil het al weken van de 'twitter' daken schreeuwen, maar heb mij heel netjes ingehouden. Ik wordt vandaag gevolgd door een paparazzo. Ik vind het echt super spannend en zal jullie een klein beetje meer vertellen wat er gaat gebeuren en hoe het tot stand is gekomen.


Een paar weken geleden liet ik jullie al weten dat ik op de Facebook pagina van Estée Lauder een super leuke Illuminator producten had gewonnen. Als je na het testen van de producten je mening gaf over de producten maakte je ook nog eens kans op een grotere prijs. Een dag gevolgd worden door een paparazzo om één dag de ster van Estée Lauder te zijn en op de facebook pagina van ze te komen staan.

Een paar weekjes geleden kreeg ik dus het bericht dat ik gewonnen had en dat er een paparazzo mij een dag zou volgen, en dat is dus vandaag geworden. Er is zelfs nog een grotere prijs, want ik strijd tegen 4 andere dames en één van ons komt zelfs in de ELLE magazine... Hoe gaaf is dat!

Ik schrijf dit nu de zondag voor deze dag en kan me er nu al zenuwachtig om maken. Ik vind het super spannend en ik heb een drukke dag. Ik heb een toets op school , ik ga lunchen , ik heb een interview/afspraak voor sillysilsil en natuurlijk mijn gezinnetje. Ik laat jullie alles zo snel mogelijk weten!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.