donderdag 10 november 2011

Kruidvat - Vaseline in een blikje

Vorig winter toen ik naar Londen was leerde ik kennis maken met metalen blikjes met vaseline er in. Deze werden daar little tins genoemd en werden veel in drogisterijen verkocht. Ik Nederland zag ik ze later terug komen bij de Ici Paris XL maar deze een stukje duurder. Nu komt Kruidvat met een leuke aanvulling op het assortiment en hebben ze nu een aantal vaseline in blikjes uitgebracht. 


Deze lip vaselines komen in schattige blikjes die erg makkelijk in je tas gaan. Kruidvat had al twee varianten , de Aloë Vera en Original. Beide ook in leuke blikjes. De blikjes van deze twee zien er hetzelfde uit als de vaseline roze. 
Ik vind de verpakking van de vaseline roze erg leuk en speels. Deze doet me echt denken aan de verpakking van de little red tin die ik uit Londen heb. De vaseline is redelijk zacht van substantie en lichtroze van kleur. Dit geeft een mooi glansje op de lippen. De kleur zie je niet terug op de lippen. Hij ruikt subtiel naar rozen en is gewoon lekker voor in de tas als verzorgend lip product.

De Intensive Care Lipconditioner is speciaal gemaakt voor de droge en gebarsten lippen die menig mens in Nederland heeft in de winter. Het is een intensieve verzorgende lip product die je lippen sneller laat herstellen als deze scheurtjes en dergelijke heeft. Hij bevat menthol waardoor het een tintelend gevoel geeft. Ik vind dit persoonlijk wel prima, maar ik kan begrijpen dat niet iedereen dit prettig vind. Hij doet prima zijn werk en deze ga ik zeker deze winter intensief gebruiken. 
zo zien de verpakkingen in de winkel er uit!

Ik kan maar één nadeel bedenken bij deze blikjes. De intensive Care heeft bij mij een deukje waardoor de deksel wat vervormd is en echt super moeilijk open gaat. Ik moet er een mes bij gebruiken wil ik hem openen. Dit blikje kan dus helaas niet mee in de tas, maar staat standaard naast mijn laptop dus altijd binnen handbereik. Zodra ze op zijn zal ik zeker nieuwe aanschaffen want ik vind ze erg prettig.

De Vaseline in een blikje van het Kruidvat kost €1,49 per stuk en is vanaf heden verkrijgbaar.

Q: wat gebruik jij in de winter voor je lippen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.