zaterdag 5 november 2011

Lush Kerst 2011

De wintertijd is nog maar net begonnen en ook al is het deze week tussen de 14 en 20 graden geweest, lush komt weer met heerlijke kerst producten. Producten die je cadeau kunt geven aan anderen maar ook zeker aan jezelf. Het winter assortiment van Lush is erg groot en met veel heerlijke producten. Vandaag laat ik jullie kennis maken met vier van deze heerlijke producten.

Candy Mountain Bubble Bar:
Denk aan een zak zoete snoepjes die je openmaakte en direct je neus in steekt. Zo ruikt deze heerlijke Candy Mountain Bubble Bar. Hij is erg leuk roze met wit gestreept en heeft de vorm van een berg. Deze Candy Mountain Bubble Bar is erg makkelijk te verkruimelen en daardoor kun je makkelijk zelf doseren hoeveel je in je bad wil doen.
Angel’s Delight Soap:
Een heerlijke fris en fruitig geurtje van sinaasappel en mandarijn Wat erg lekker aan deze geur is dat hij je een verkwikkend gevoel geeft. Hij is niet te zwaar van geur maar blijft lekker hangen. Deze geur is dan ook een bestseller tijdens kerst bij Lush. Er zitten hele mooie kleine sneeuwvlokjes/sterretjes in. Ik vind de kleuren van dit zeepje erg leuk en lopen mooi in elkaar over.
Northern Lights Soap:
Deze zeep is geinspireerd op het prachtige noorderlicht, waar we jammer genoeg in Nederland nooit van kunnen genieten. Dit zeepje geeft bijna licht en is zo fluor geel dat ik er in het begin gewoon naar bleef kijken om te kijken of hij ook echt licht ging geven. Deze zeep heeft de frisse geur van dennen-, cipressen- en limoenolie.De oliën van pijnbomen en cypressen kalmeren de geest, limoenolie is goed voor een verstopte huid en cellulitis. De geur is erg sterk en aanwezig, maar zeker erg lekker als je van frisse geuren houdt. 
Snow Fairy Shower Gel:
Ik ben altijd dol op de showe gels van Lush en deze is zeker weer een favoriet. Ik ben dol op deze zoeter dan zoete geur met vanille er in als hoofdgeur. Hij heeft super kleine glitters er in waardoor het extra leuk wordt om met deze douchegel te douchen. Het is één van de meest gevraagde geuren bij Lush en mensen (waaronder ik) hopen dat hij vast in het assortiment komt.
Candy Mountain Bubble Bar:   €4,50 per stuk
Angel’s Delight Soap:                €4,50 – 100g
Northern Lights Soap:               €5,95 - 100g

Snow Fairy Shower Gel:            €5.95 – 100g
                                                    €10.95 - 250g
                                                    €18.95 – 500g
De producten van Lush zijn vanaf heden verkrijgbaar bij alle Lush filialen en online in de webshop van Lush.

Q: welk product lijkt jou het lekkerst?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.