vrijdag 4 november 2011

Make me a morning person!Wanneer het najaar wordt en het in de ochtend nog donker is kom ik altijd erg slecht uit bed. Mijn lichaam werkt niet mee en  ik kan dan best wel eens een ochtendhumeur hebben. Spring jij ’s ochtends altijd wakker uit bed of ben je net als ik ook iemand die in de ochtend een opstart nodig heeft. Philips komt nu met een leuke quiz om te kijken wat voor ochtendmens jij bent.
Spring jij uit je bed als je wakker wordt? En ben je direct klaar voor een nieuwe dag? Onderzoek van Philips toont aan dat meer dan de helft van de Europeanen moe, traag en knorrig is bij het wakker worden. Voor ‘ochtendmensen’ zijn de uren voor 12 uur de beste van de dag. Ze worden gemakkelijk wakker, hebben energie en zijn alert. Maar voor bijna de helft van de Nederlanders geldt dit helaas niet. Zeker met de donkere herfst- en wintermaanden in aantocht, wordt de ochtend een dagelijkse strijd. Recent Europees onderzoek van Philips toont onder meer aan dat twee derde van de Nederlanders iedere doordeweekse ochtend ‘snoozed’. Daarmee lopen we in Europa op kop! Bovendien heeft een derde meer dan 30 minuten nodig om echt wakker te zijn.
Philips wake up
Philips gaat de test aan met 100 testers om hun tot echte ochtendpersonen te maken. Je kunt hun vorderingen volgen op de Philips healthyliving pagina op facebook.

Met een Quiz, wat voor ochtendmens ben jij kan je er door een aantal vragen achter komen wat voor ochtendmens jij bent. Ben jij een Snoozer, een Knorrepot of een Mompelaar… kom er door deze Quizachter!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.