dinsdag 29 november 2011

Max Factor - Colour Elixir Lipliner

Naast de lipstick en de foundation waar ik laatst over schreef is Max Factor ook met een nieuwe lijn lipliners gekomen. De colour elixir lipliner komen in acht mooie en levendige kleuren die mooi passen bij de lipstick lijn. De lipliners maken deze Elixir producten lijn compleet. Kijk snel verder voor swatches en mening over deze nieuwe lipliners.

De lipliners zijn net als de lipsticks erg verzorgend en bestaan voor 60% uit actieve ingrediënten zoals Aloë Vera- en shea boter, avocado en anti-oxidanten uit witte thee. De lipliner zorgt i.c.m. de lipstick ervoor dat je lippen zachter en gladder worden.
De lipliners hebben mooie gouden omhulsels wat erg classy en er aantrekkelijk lijkt. Aan de uiteinden zit een klein stukje plastic in de kleur van de lipliner. Hierdoor kun je er erg goed zien welke kleur je in je handen hebt. Van mij mogen de verpakkingen vaker zo. Ik vind het erg mooi!
Elke lipliner heeft zijn eigen naam. De namen zijn erg leuk en passen ook goed bij de kleur die het heeft. Het is eigenlijk jammer dat ze de namen niet hetzelfde hebben gedaan als de lipsticks. Ik denk dat het dan nog makkelijker is om de kleur bij de juiste lipstick te zoeken.
De lipliners zijn erg divers van kleur maar passen toch ook weer mooi bij elkaar. Voor elke kleur lipstick is er wel een lipliner. De lipliners zijn erg zacht en creamy en brengen daardoor erg makkelijk aan. Ze zijn niet heel vloeibaar maar gaan wel prettig over de rand van je lippen. Zodra je de lip volledig wilt gaan inkleuren voelt het iets stroef, maar totaal niet vervelend. Het nadeel van de zachtheid van de lipliner is dat het puntje sneller afbreekt en weer bij geslepen moet worden.
Ik vind het een mooie variatie aan kleuren en zoals je op de swatches kunt zien passen er genoeg lipstick kleuren bij. De swatches van de bovenste foto's zijn in een haal gemaakt en zo zie je dus ook hoeveel pigmentatie er van de lipliners komt. 
Ik gebruikte bijna nooit een lipliner bij mijn lipstick, maar sinds ik deze Max Factor colour elixir lip liner heb gebruik ik bijna alleen nog maar deze lipliners. Ze voelen zo prettig aan en alles blijft zo mooi op zijn plek zitten!
De lipliners kosten €8,99 per stuk en zijn vanaf heden verkrijgbaar bij drogisterijen.

Q: Wat is jou eerste indruk over deze lipliners? en gebruik jij een lipliner bij je lipstick?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.