woensdag 2 november 2011

[Review] Catrice Big City Life Palettes


Vorige week liet ik jullie de vier nagellakken van de Big City Life LE van Catrice zien. Ik vond die kleuren erg leuk en daardoor heb ik ze alle 4 meegenomen. Ik was ook erg benieuwd naar de palettes maar in de winkel merkte ik al snel dat het Londen palette niet echt wat voor mij was en heb hem daarom niet mee genomen. Vandaag laat ik jullie wel de andere drie palettes zien.
Ik heb de palettes : New York , Berlin en Sydney. De palettes hebben allemaal verschillende kleuren waardoor je oneindig kunt combineren. Elk palette heeft 6 oogschaduws , 2 blushes , 1 oogpotlood en een kwast applicatortje.
Wat erg leuk is, is dat de kleuren oogschaduw en blushes allemaal een naam hebben die bij de stad passen. Voornamelijk bezienswaardigheden maar ook namen die gewoon bij de stad horen.
New York:
Met plaatsten zoals Soho , Brodway , Time Square en alle andere weet je direct dat dit bij New York hoort. Ik ben zelf nog nooit naar New York geweest, maar deze plaatsen kent bijna iedereen.
Dit palette heeft vooral koelere kleuren.
Mooie paarstinten, blauw/groen en zilver tinten. De zilver tinten hebben iets minder pigmentatie dan de andere kleuren, maar de blauwe/groen en paarse kleuren hebben echt mooie pigmentatie en geven echt een mooie kleur.  De blushes zijn echt heel verschillend. A is erg gepigmenteerd en geeft een erg mooie kleur  terwijl B bijna geen kleur afgeeft.

Berlin:
Ik ben zelf nog nooit in Berlijn geweest en ken er ook niet echt plekken die bekend zijn. Wel zijn de namen echt heel Duits en kun je direct zien dat deze bij het Berlin palette horen.  Dit palette met bruin en grijs tinten is zeker mijn favoriet. De pigmentatie is echt boven verwachting goed en je kunt ze ook erg goed blenden. Ook bij dit palette is de ene blush (A) erg mooi en (B) valt de andere tegen. Beide zijn totaal anders en dat vind ik wel een pluspunt. Ik weet dat ik dit palette zeker erg vaak ga gebruiken.

Sydney:
Ook ben ik nog nooit naar Australië geweest , maar namen zoals Opera House, Harbour bridge en Bondi Beach link ik direct aan Sydney. Dit palette vind ik erg leuk door de combi van paars en bruintinten. Eén kleur springt er bij mij erg uit en dat is de Town Hall. Deze kleur is mega bruin en mega gepigmenteerd. Bondi Beach viel me een beetje tegen maar is wel geschikt als highlighter net onder de wenkbrauw.
.
Bij elk palette zit een zwart oogpotlood en een applicator bij. Wat ik erg jammer vind en ook echt een minpunt, dat er in elk palette een zwart oogpotlood in zit. Ik had het leuker gevonden als er in elk palette een ander kleur oogpotlood zou zitten.
De palettes zijn naar mijn mening zeker een aanrader en zeker als je een aantal kleuren wilt hebben die goed tot erg goed zijn. Ik kan er erg goed mee werken en denk dat deze palettes in deze prijsklasse zeker leuk zijn voor jongere meiden die beginnen met make-uppen. Het is natuurlijk niet de kwaliteit van Inglot, Urban Decay of Too Faced , maar dat had ik ook niet verwacht voor deze prijzen.

De palettes zijn vanaf heden verkrijgbaar bij de filialen van het Kruidvat en kosten €6,99 per stuk. Er loop op dit moment nog een actie dat er bij aanschaf van twee make-up producten 35% korting is.

Q: Welk palette is jou favoriet en welke heb jij gekocht of wil jij kopen?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.