maandag 7 november 2011

[Review] Teeez mascara

In mei kwam Teeez met een compleet mascara assortiment van de collectie Diva's Darkness. In dit assortiment zijn verschillende kleuren, volume, lengthening en waterproof mascara opgenomen, ieder uitgevoerd in een unieke Diva's Darkness 3D design.
Voor iedere mascara hebben ze de hoogste kwaliteit siliconen borsteltjes ontwikkeld om de mascara perfect gedoseerd aan te brengen. De ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd, zoals bijenwas, zodat de mascara's de wimpers intense kleur en volume geven.
Voor jullie teste ik de volume en lengthening mascara van Teeez.
Sshocking Lenght, Full & Flirty and Never Ending, deze Waterproof Mascara's bevatten de hoogste kwaliteit siliconenborstels om een ​​perfect gesloten laag toe te passen op je wimpers en zonder vlekken. Natuurlijke wassen worden toegevoegd aan de mascara om een formule te creëren voor een extreme volume-effect. De waterproof mascara bevat het verzachtende ingrediënt Bisabol dat een glad en flexibel effect geeft die niet klontert.
Het unieke borsteltje. Er zit een kromming in die moet zorgen voor de extra lengte.
Zoals je kunt zien zijn mijn wimpers een stuk langer! Wooww! Ik ben echt verast door het effect van deze mascara. Hij is lekker in gebruik en ook nog een lekker budget proof voor 5,99. Ik ben verkocht.
Het borsteltje van de volume mascara is recht en lijkt op veel voorkomende mascara's.
Ook bij deze mascara ben ik weer blij verrast, mijn wimpers zijn zichtbaar dikker en ze hebben een mooie zwarte kleur. 

Ik vind dit zeker een fijne mascara, ze werken allebei prima en doen wat ze beloven.
Alle mascara's zijn parfum vrij en hypoallergeen, dus ook geschikt voor de gevoelige huid. Daarnaast zijn de mascara's dermatologisch getest en proefdiervrij! Ook altijd fijn om te weten.
Voor alle mascara's betaal je maar 5,99 wat een erg mooie budget prijs is.
Kijk hier voor een locatie bij jou in de buurt.

Q: Wat is jouw favoriete budget mascara?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.