vrijdag 4 november 2011

Rimmel Extra Super & Extra WOW mascara

Elke dag als ik de deur uit ga is er maar één make-up product wat ik altijd, maar dan ook altijd draag, Mascara. Ik kan er echt niet zonder. Zonder foundation, oogschaduw en lippenstift kan ik nog wel een dagje het huis uit. Maar mascara zal altijd, maar dan ook altijd op mijn wimpers zitten als ik de deur uit ga. Rimmel komt nu met een vernieuwde 'extra super lash' mascara en een totaal nieuwe 'extra WOW lash' mascara. Twee mascara's met twee verschillende werkingen. Welke is mijn favoriet en welke is jouw favoriet.

De verpakkingen hebben een mooi Engelse uitstraling gekregen door ze te versieren met een Engelse vlag. De  mascara's vallen erg goed op en ik wind ze er erg leuk uit zien zo. De mascara's lijken zo hetzelfde als je de buitenkant ziet, maar de mascara's zijn met de borsteltjes wel anders.
Extra Super Lash:
De extra super lash mascara is een bestaande mascara die in een nieuw jasje wordt gestoken. Het is de mascara-klassieker van Rimmel. Hij heeft wat kleine veranderingen gehad waaronder een wimpervergrotende formule en het borsteltje waarmee je voor elke gelegenheid de perfecte wimpers creëert. Het borsteltje heeft zijn haartjes spiraal vormig zitten, zo komt hij bij alle winperhaartjes en laat hij overal een mooi laagje mascara achter.
Extra WOW Lash:
De Extra WOW lash geeft net een beetje meer WOW en net een beetje meer BAM. De mascara geeft zowel volume als lengte en geeft net een beetje meer dan een gewone mascara. De mascara heeft een soort molen borsteltje met vier wiekjes ( ik kan het niet echt anders uitleggen). De haartjes van het borsteltje staan verder uit elkaar waardoor er ook meer product op je wimpers krijgt. Je krijgt geen klontjes en de mascara geeft niet snel af.
De Extra-mascara’s zijn gebaseerd op de nieuwste lang houdende wimpervergrotende technologie waardoor je wimpers meer glans krijgen en er voller en langer uitzien. Ze geven geen klontjes en drogen erg snel waardoor je geen vlekjes krijgt op je huid. Er zitten toegevoegde vitamines en verzorgende ingrediënten in de mascara's waardoor je wimpers er gezond uitzien.
Zelf vind ik ze niet heel erg verschillend en is de Extra Super Lash mijn favoriet omdat ik het gevoel heb dat de Extra WOW lash mijn wimpers een klein beetje aan elkaar laat plakken.  De extra super lash geeft bij mij wel een beetje af, maar dit is snel weg te werken met een wattenstaafje. Ik vind de mascara's  zeker aanraders want ze blijven goed zitten en kunnen tegen een stootje.
Extra Super Lash Mascara
Kleuren: Black & Black Brown
Prijs:  €9,99
NIEUW: Extra WOW Lash Mascara
Kleuren: Black
Prijs: €9,99

De mascara's zullen halverwege november in de winkel liggen.

Q: Welke mascara zou jij kiezen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.