woensdag 30 november 2011

Scrabble Trickster is een nieuwe variant van Scrabble

Advertorial
Helaas spelen wij de laatste tijd niet zo vaak meer spelletjes. Ik ben echt een spelletjes mens en als ik meer tijd zou hebben zou ik het zeker veel vaker doen. Omdat scrabble nu met een nieuwe variant komt wordt ik weer helemaal geprikkeld om spelletjes te spelen. Zeker nu het buiten kouder wordt en binnen lekker de kachel aan gaat. Scrabble Trickster is hetzelfde als scrabble zoals wij hem kennen alleen zit er wat meer dimensie en variatie in.


Het Scrabble trickster bord heeft extra vakjes. Leg je een woord en komt deze op een vakje dan krijg je een Trick-kaart waarmee je de traditionele Scrabbleregels aan je laars lapt. Zo geeft één kaart je het recht om je woord achterstevoren aan te leggen en kun je met een andere kaart de letters van een van je tegenstanders bekijken. Maar je kunt ook je eigen Tricks verzinnen en Trick-kaarten uitprinten. Dat doe je hier .


Scrabble Trickster stuurde een team op pad om reizigers op Utrecht Centraal eens even wakker te schudden uit hun vaste reisritueel. Bekijk het filmpje hieronder:

Ik vind het een erg leuk idee om zo je spel wat spannender te maken! Zo kun je ook op een leuke gezellige avond met vrienden grappige regels verzinnen en kun je denk ik heel veel lol hebben. En het is natuurlijk weer eens wat anders dan met je vrienden wordfeud op de bank te spelen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.