zondag 6 november 2011

Skechers Tone-ups Fitness + Winactie

Zoals jullie wel zullen weten heb ik de sportopleiding gedaan. Tijdens mijn sportopleiding heb ik aardig wat sportschoenen versleten en dan voornamelijk fitness schoenen. Ik weet in de loop der jaren wel welke schoenen ik prettig vind en welke niet. Skechers is een merk wat ik nog nooit geprobeerd heb en sinds ze tegenwoordig nieuwe modellen hebben werd mijn aandacht er al vaker naar toe getrokken. Skechers is nu met een nieuw model gekomen in de tone-ups collectie. Deze schoenen geven je spieren meer inspanning en laten na langdurig gebruik je billen er beter uitzien. Lees snel verder voor meer informatie én hoe jij kans kan maken op een paar van deze schoenen.

Tone ups Fitness Flex is een nieuw model wat onlangs is toegevoegd aan de Tone-ups collectie van Skechers. Er wordt gebruik gemaakt van dynamische flex pods die op de onderkant van de zool zijn bevestigd. Deze pods creëren een bi- axiale instabiliteit waardoor uw spieren harder moeten werken om uw lichaam in balans te houden. Deze schoen is extreem licht in gewicht en flexibel waardoor u veel vrijheid ervaart tijdens het bewegen. De Tone-ups Fitness Flex zijn uitermate geschikt om te dragen tijdens aerobicslessen zoals: zumba, bodypump of bodyjam.
Ik heb de tone-ups fitness flex een aantal weken in gebruik en heb ze zowel bij sportlessen zoals steps en zumba gebruikt, maar heb er ook een aantal dagen mee door het huis mee gelopen. Al naar de eerste dag alleen door het huis lopen en het huishouden doen voelde ik al een spanning in mijn benen toen ik de volgende ochtend wakker werd. Ik heb ze expres de eerste twee dagen alleen binnen aan gehad omdat ik erg zwakke enkels heb. Ik heb mijn enkelbanden al eens gescheurd en ga regelmatig nog eens door mijn enkel. Ik vond het in het begin daarom ook heel erg griezelig om er op te lopen. Na 10 minuten merkte ik dat ik er helemaal niet bang voor hoefde te zijn want ze voelen erg lekker aan en je gaat er totaal niet door je enkels mee. 

Na twee dagen heb ik ze aangehad tijdens een steps les. Hieronder zie je ook bewegende foto's hiervan. Normaal gesproken heb ik na de les geen last en de volgende dag ook geen spierpijn. Met de Skechers had ik de volgende dag mega spierpijn. Ik stond op uit bed en had direct een gevoel van WOW wat een spierpijn, dit had ik niet verwacht. Het geeft mij gewoon heel erg de bevestiging dat ze ook echt werken en je spieren echt meer inspanning leveren.
Sketchers
Tijdens het bewegen en lopen voel je de pods indempen en dit zie je dan ook goed op de plaatjes hierboven. Door deze pods worden je dijen en kuiten verstevigd en je billen versterkt. Je stimuleert hierdoor ook nog eens het gewichtsverlies. De ultralichte Resalyte middenzool neemt de vorm van uw voet aan terwijl je loopt, en zorgt voor een terugkerende schok absorptie en maximum comfort. Er zit standaard een witte veter in maar er wordt een extra paar paarse veters bij toegevoegd waardoor je leuk kan variëren.
Ga voor de verkooppunten naar Skechers, Tone- up Fitness Flex zijn te koop vanaf €69,95.
Wat kan ik nog meer zeggen, ik vind ze geweldig! Wat nu nog leuker is, ik mag samen met Skechers 1 paar van deze Tone-ups Fitness Flex verloten onder mijn liever lezeressen. Als je wint krijg je een spik splinter nieuw paar in je eigen maat. Wat moet je hiervoor doen.

Regels:
1. Vul het onderstaand formulier in (verplicht)
2. Als je twitter hebt:  volg mij (@silja88) op twitter en RT dit bericht: 
Win een paar Skechers tone-ups twv €69,95 bij @silja88 .Volg en RT dit bericht en kijk op: http://bit.ly/rv2ODF en maak kans (RT is lief)
5. gebruik je bloglovin volg mij (silja) en 'Like' dan dit bericht. ( niet verplicht wordt wel gewaardeerd) 
6. Heb je facebook zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt (niet verplicht wordt wel gewaardeerd)
7. winactie loopt een week dus je kunt meedoen tot 13 november 23.59Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.