zaterdag 5 november 2011

Snelle Purple Look

Deze look heb ik echt al drie maanden op de computer staan en doe er elke keer niks mee. Nu vind ik het jammer om er niks over online te zetten want ik vind de look wel mooi geworden. Daarom vandaag een kort artikel waar ik de look in laat zien.


Ik heb bij deze look drie kleuren gebruikt van een palette van Wet n Wild. Ik heb het bewegend ooglid een lichtroze kleur kleur aangebracht. In de crease heb ik een lichte paarse kleur kleur aangebracht en deze naar boven uit geblend. Uiteindelijk heb ik in de buitendste hoek en in het diepste van mijn crease een nog donkere paars aangebracht. Alles goed blenden en daarna nog een dun paars lijntje met een dun kwastje onder het oog aanbrengen. Ook breng ik een dun laagje eyeliner aan en als laatst de mascara.
Ik weet helaas niet meer wat ik op mijn lippen en gezicht heb gebruikt. Maar ik heb het daar redelijk rustig gehouden omdat ik het anders te heftig vond worden.

Q: Wat vind jij van deze look?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.