dinsdag 15 november 2011

[Swatches] OPI Muppets Collectie deel 1

O.P.I. heeft dit jaar een super leuke collectie voor de feestdagen in samenwerking met Walt Disney Pictures. De collectie is geïnspireerd door de film The Muppets die naar verwachting vanaf 15 februari 2012 in de bioscopen zullen draaien. De levendige en vrolijke  kleuren van de collectie zijn geïnspireerd door de karakters van de Muppet Crew. Kijk snel verder voor de kleuren en swatches van deze leuke kerstcollectie.Dit zijn alle twaalf kleuren bij elkaar met elke een erg leuke en bijpassende naam. De collectie bestaat uit zes felgekleurde ‘mega’ glitterlakken en zes hoogglans lakken met een subtiele glinstering in verschillende roodtinten, de kleuren brons en koper metallic. De waanzinnige glitterlakken creëren een driedimensionale look waardoor je nagels een mega eyecatcher worden. De Holiday lakken vormen de perfecte accessoire voor de feestdagen!
Gone Gonzo!
Deze Aquablauwe glitter lak valt echt enorm op. Dit komt door de verschillende formaten van glitters. Er zitten kleine glitters in, maar ook grotere zilveren glitters. De nagellak is heel fel van kleur en lijkt soms zelfs helemaal zilverkleurig door de grote glitters. Met drie lagen krijg je het effect hierboven. Er komen redelijk veel glitters vanaf, maar je moet de lak zeker lang laten drogen want dit gaat erg langzaam.
Warm & Fuzzie 
Een erg mooi warm koper kleurtje die zoveel verschillende kleuren kopertinten bevat dat het een heel gaaf goud/bruin/rood effect geeft. Echt een heel mooi lakje die in twee lagen prima zijn werk doet. Hij droogt ook een stuk sneller dan de Gone Gonzo.
Meep-Meep-Meep
Een kersen rood lakje die een beetje jelly finish heeft. Er zitten hele kleine flakies in waardoor het meer diepte krijgt. Hij is redelijk dun en daardoor heb je zeker drie laagjes nodig om hem mooi intens te maken. Hij droogt helaas niet heel snel maar dit probleem is zo opgelost als er een fast dry topcoat overheen doet.

Ik vind de collectie erg leuk en erg vrolijk voor de feestdagen. Helaas zijn de lakken wel erg verschillend van structuur en kwaliteit (denk hierbij aan de droogtijd e.d.)   De Collectie is o.a. verkrijgbaar bij Sephora en kijk voor overige verkooppunten hier. 

Q: Wat is jou favoriet? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.