donderdag 17 november 2011

Therme Provence Wereldkuur

Als je soms een geur ruikt heb je er direct een associatie bij. Provence Lavender doet mij direct denken aan een kuuroord. De lavendel de honing , het is een heerlijke combinatie. De wereldkuur Provence Lavender neemt je mee naar de eindeloze, paarse Lavendelvelden en prachtige, grote gele zonnebloemen in Frankrijk. De geur is nu in een aantal heerlijke producten verwerkt. Kijk snel verder en zie Welke heerlijke producten er zijn.


De nieuwe THERME Provence Lavender Body Butter beschermt, herstelt en verzorgt de (extra) droge huid dankzij de natuurlijke bestanddelen van de Honing, Royal Jelly,  Zonnebloem,  Sheabutter en Lavendel. De fluweelzachte en romige textuur smelt op de huid en trekt snel in zonder een vettig huidgevoel achter te laten. Het resultaat? Een sensationeel zacht huidgevoel, een perfect soepele en glanzende huid! De geur van lavendel in combinatie met het zachtzoete van honing en Royal Jelly heeft een ontspannende werking op zowel lichaam als geest.

Deze bodybutter heeft mijn hart gestolen. De butter voelt erg fijn aan op de huid en trekt snel in. Je voelt direct dat de huid zacht is en dit blijft ook de hele dag. De geur blijf je heel erg lang ruiken en ik blijf gewoon de hele dag aan mijn arm snuffelen. De geur van honing ruik je op de huid het sterkst en blijft het langst hangen. Je hebt de hele tijd het gevoel of je door een zonnebloemen en lavendel veld loopt. De pot is lekker groot en heeft 250gram inhoud. Je kunt er dus een lekker lang mee doen. Het is echt mijn favoriet geworden!
De zonnige hellingen in de Zuid-Franse Provence met stralende zonnebloemen, geurige lavendel en voedingsstofrijke honing zijn de basis voor de Therme Lavender Provence- producten. Geniet van een ontspannend bad en laat deze waardevolle extracten hun werk doen. Tijdens het warme bad, verdampen de werkzame stoffen uit de etherische oliën en deze hebben zowel intensief verzorgende als ontspannende eigenschappen. De waardevolle Honing, Royal Jelly, Zonnebloemextracten- en lavendelolie hebben een intensieve verzorgende werking op de huid zodat deze zacht en soepel aanvoelt. De geurige Lavendel werkt tevens heerlijk ontspannend, zodat je helemaal tot rust komt. 
Wil je lekker relaxen na een lange dag werken of een lange schooldag, dan is deze bad olie zeer geschikt. Hij ruikt uit de fles redelijk sterk, maar zodra je hem in het water doet wordt het een heerlijke subtiele geur. Bij deze bad olie komt vooral de lavendel naar boven. In een vol bad doe je ongeveer 10ml. (3 a 4 dopjes) om optimaal gebruik te maken van deze heerlijke bad olie. De olie bevat geen conserveringsmiddelen. Een fles heeft 100ml., genoeg om 10 keer mee in bad te gaan. 
Een aantal producten uit de nieuwe Therme Provence Lavender Wereldkuur bestonden reeds onder de naam Therme  Lavender. Deze vielen tot voor kort onder de Aromatherapie-lijn van Therme  Skincare. Omdat Therme mede bekend is vanwege haar unieke Wereldkuren, die je qua rituelen en geurbelevingen meenemen naar verre bestemmingen, werd de Therme  Lavender- lijn onlangs gewijzigd in de Therme  Provence Lavendel Wereldkuur. Er is een nieuwe Body Butter aan deze heerlijke lijn toegevoegd! Hierboven zie je de butter en de olie, maar in deze lijn zitten ook de masage olie en de satin shower. 

THERME® Provence Lavender Bath Oil                        6,99/100 ml
THERME® Provence Lavender Shower Satin                4,29/200 ml     
THERME® Provence Lavender Massage Oil                 7,59/125 ml     
THERME® Provence Lavender Body Butter                  8,49/250 gr.
Ik kan deze lijn echt aanraden. Hij is echt heerlijk! Mijn moeder is ook helemaal verliefd op de body butter en gaat zelf ook een pot halen. Ik ga zelf zeker de shower satin kopen want in combinatie met de body butter denk ik dat je een ultieme geur genot krijgt.
De producten van Therme zijn bij de meeste drogisterijen verkrijgbaar.

Q: Waar doet jou de geur lavendel en honing aan denken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.