maandag 28 november 2011

Trind Caring Colors Najaar 2011

Trind heeft voor dit najaar weer een viertal mooie lakken uitgebracht. Het is een limited edition waardoor het maar tijdelijk verkrijgbaar is. De collectie bestaat uit vier metellic tinten die elk een gave finish hebben. Ze zijn in vier kleuren: off white, zeegroen, indigoblauw en aubergine. Kijk snel naar swatches en een filmpje om te kijken of de kleuren jou bevallen.

“Mede omdat Trind wereldwijd actief is, lopen wij voorop bij de selectie van kleuren” vertelt Patrick van Gent, CEO Trind Cosmetics. “Met de Caring Colors lijn van dit najaar bieden wij dan ook een modieuze range van vier tinten waarbij het metallic effect de nagels een hele mooie uitstraling geeft.”
Suzanne Uding, Sales Manager Trind Cosmetics, vult nog aan: “Een belangrijk onderdeel van de najaarsmode trends dit jaar is denim. De nieuwe tinten sluiten hierop heel goed aan. De jaren 80 trend komt terug met snow washed jeans en je mag weer verschillende wassingen bij elkaar dragen. Dus met deze stoere metallic lakken zit je zeker goed!”

Nummer CC141, off white
Nummer CC142, Zeegroen
Nummer CC143, Indigoblauw
Nummer CC144, Aubergine

Het zijn vier mooie en intense kleuren. Ik vind de nummer CC141 geen metallic kleur, het heeft meer een mooie parelmoer glans. De andere drie kleuren hebben een geweldig metallic finish waardoor je nagels goed opvallen. Ze hebben een geweldige dekking en daardoor heb je maar één laagje nodig om hem helemaal egaal te lakken. Op de foto's hierboven zie je dan ook hoe ik ze met één laagje gelakt heb. De CC141 dekt iets minder maar heeft een hele mooie dekking bij twee laagjes. 
De nagellakken van Trind lakken altijd erg prettig en drogen ook redelijk snel. Één nadeel, de metallic lakken kunnen een beetje streperig lakken. Ik vind de lakken een leuke toevoeging en alle kleuren vind ik erg mooi. 
De lakjes bevatten 9ml. en kosten €9,95 per stuk. De producten van Trind zijn te koop bij de meeste winkels van de grote ketens: ETOS, DA en Douglas. Voor de dichtstbijzijnde verkooppunten, zie www.trind.com.

Q: Welke kleur van deze collectie is jou favoriet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.