zondag 20 november 2011

Uitslag winactie: Skechers Tone ups!

Ik loop al weken op de skechers en vind ze echt geweldig. Wat voel je je spieren in je benen en billen. Ik vind het ook echt super dat ik een paar mag weggeven en er hebben dan ook veel dames mee gedaan. Ik heb random een winnares gekozen die dit paar ook gewonnen heeft en mag testen en houden natuurlijk. Wil jij weten of je gewonnen hebt? kijk dan snel verder.

De winnares die een paar schoenen in haar maat heeft gewonnen is : Anne Marissen...
Gefeliciteerd, zou jij binnen 1 week je gegevens willen mailen naar: win@sillysilsil.com dan kan ik het z.s.m. regelen dat de schoenen jou kant op komen. 
Ik hoop dat de winnares ook een paar leuke foto's stuurt en laat weten wat ze van de schoenen vind.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.