woensdag 9 november 2011

Uitslag winactie: Sleek PPQ Palette

Meiden meiden meiden .... Wat hebben jullie mij gigantisch blij gemaakt. Wat heb ik veel lieve felicitaties gehad! Ik vind het nog steeds super spannend om officieel een bedrijf te zijn, maar jullie gaven me een warm en liefhebbend gevoel! Waar het uiteindelijk voor jullie om ging was dat jullie een geweldig leuk sleek palette konden winnen. Wil je weten of jij gewonnen hebt, kijk dan snel verder.


De winnares van de Sleek PPQ Palette is : Bernadet van den Berg .
Gefeliciteerd!!!!!
Zou je binnen 1 week je gegevens willen mailen naar win@sillysilsil.com dan kan ik het palette z.s.m. naar je toe sturen.


Er loopt op dit moment nog de super leuke actie waar je Skechers schoenen kunt winnen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.